Ziar Magazin Online

Discursul lui Vladimir Putin către europeni

MEDIASTIRI 13 03 2023 STIRI EXTERNE

Vladimir Putin se adresează europenilor într-un discurs, dezvăluind adevăruri pe care mass media le ține bine ascunse

– Dragi cetățeni ai Europei!

”Unii dintre politicienii „voștri” vor să dovedească cât de utili sunt pentru UE, NATO și SUA. Se așteaptă ca „poziția dură” împotriva Rusiei să îi ducă mai sus în carieră, pe poziții și mai bine plătite decât au astăzi, așa că sunt înainte în proiectul sancțiuni, transmisiuni de trupe combatante și alte expresii de agresiune necontrolată împotriva Rusiei.

Pe zi ce trece, riscul de începere a celui de-al treilea război mondial este din ce în ce mai mare. Sunt atât de oribiți de propria lor putere incontrolabilă și de viziunea creșterii lor ulterioare încât contează pe Rusia să se retragă la presiunea NATO în ultimul moment și să evite războiul.

Dar în ce să se retragă Rusia?

Ce ar trebui să facă Rusia pentru a-i satisface? Să renunțe la teritoriile lor și să le dea voluntar oricui este interesat de ele?

ADEVĂRATUL SCOP al tuturor celor, fie că sunt din Europa sau de peste ocean, care vor să înceapă un război, este bogăția Rusiei. Ar trebui ca Rusia să renunțe la avere pentru a evita războiul? Ar trebui să-și elimine propria populație ca Ucraina? Oricine este treaz, știe că asta nu se va întâmpla niciodată!

Rusia nu va ceda niciodată presiunii așa cum nu a făcut-o în trecut, nici în viitor. Azi e clar că în planurile inginerilor săi, războiul nu trebuie să se termine în Ucraina, principala țintă este Rusia iar războiul ar trebui să preia și toată Europa.

Ce va oferi profituri mai mari pentru SUA și ce va scoate SUA dintr-o criză mai repede decât producția de război?

Ce va elimina mai eficient concurența dintre SUA și Rusia decât uciderea reciprocă a unor națiuni întregi în Europa? Ce va ajuta SUA să-și extindă sfera de influență mai mult decât împrumuturile postbelice, exact conform scenariului 2, într-un război mondial?

Conflictul de război mondial este cu adevărat amenințător! În acest sens, gândiți-vă care dintre politicienii voștri v-a spus că după acceptarea Ucrainei în NATO și UE în conflict, vă vor duce urmașii pe frontul de est, unde cel mai probabil își vor pune viața?

Care dintre politicieni va coborî acolo în tranșee cu ei?

Pe care dintre negustorii de război îi plătești regește cu taxele tale și care dintre asociații lor media ți-au spus că aceasta nu va fi doar o expediție aventuroasă victorioasă spre est, ci va ajunge la al treilea război mondial pentru utilizarea armelor atomice?

Cine poate prezice participarea Chinei, care este un aliat al Rusiei în acest conflict? Cine evaluează adevărata forță a armatei americane, care până acum a luptat mereu doar cu un adversar mai slab, la urma urmei Hitler a fost învins de ruși!

Pe ce se bazează cu adevărat negustorii de război?

Un lucru este sigur, nu va exista nici un învingător în acest război! Unde vă ascundeți de exploziile nucleare? Ai o groapă suficient de adâncă și suficientă mâncare pentru 1000 de ani până când nivelul radiațiilor scade și poți să supraviețuiești?

Pentru ce să-ți moară copilul pe frontul de est, pentru ce să-ți piară familia, pentru ce să înceteze tot ce știi, pentru ce să ardă lumea? În numele cărei democrații?

Unde vedeți democrație în ceea ce se întâmplă în Ucraina? Vedem doar guvern fascist neacoperit, armată încălcând convențiile internaționale și genocid premeditat al propriei populații, a cărei vină este doar că vorbește rusă.

Uniunea Europeană a renunțat la principiile sale și cu atitudinea ei devine complice la genocid. La ce să ne așteptăm de la UE, cetățenii UE, când își demolează atât de repede și de bună voie propriile fundamente de valoare?

Rușii sunt o națiune mare, culturală și puternică, fără de care Europa nu ar fi existat niciodată. RUSIA NU ESTE DUȘMANUL VOSTRU.

Dușmanul fiecărui cetățean european sunt politicienii nesătui care se pregătesc să ne distrugă tot ce ne este drag și vouă pentru puterea și banii lor”.

Vladimir Putin


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts