Ziar Magazin Online

VIDEO!Discursul fabulos al lui Vladimir Putin din 21 februarie 2023!

MEDIASTIRI 25 02 2023 STIRI EXTERNE

VIDEO!Pe 21 februarie 2023, Vladimir Putin a ținut discursul anual în fața parlamentului rus

Discursul din acest an pare să fie axat pe realitatea globală, pe fenomenul extinderii controlului și anulării drepturilor și libertăților oamenilor din întreaga lume, de către ”elitele cenușii”, numite Iluminati, Kabala, Oculta Mondială sau Francmasoneria Satanică…

Microciparea tuturor ființelor umane, obligativitatea injectării cu niște Seruri Experimentale numite ILEGAL vaccinuri Covid, eliminarea banilor fizici, introducerea insectelor în hrana umană, sunt semnale clare ale implementării unei Noi Ordini Mondiale. O ”lume nouă” în care OMUL este supus unui control total, devenind un simplu sclav.

Vladimir Putin este singurul președinte creștin, care se poate lupta cu Oculta Mondială.

Fragmente din discursul lui Vladimir Putin

Dragi deputați ai adunării federale, senatori, deputați ai dumei de stat, dragi cetățeni ai Rusiei, mesajul de azi vine într-un moment dificil pentru țara noastră, într-un moment al schimbărilor fundamentale ireversibile din întreaga lume…

Mesajul de azi vine în timpul celor mai importante evenimente istorice, evenimente care determină viitorul țării noastre și al poporului nostru, când fiecare dintre noi are o responsabilitate extraordinară.

Acum un an, pentru a proteja cetățenii din Donbass, pentru a elimina amenințarea reprezentată de regimul neonazist care a apărut în Ucraina după lovitura de stat din 2014, s-a decis efectuarea unei operațiuni militare speciale.

Din 2014 Donbass a luptat și a apărat dreptul de a trăi pe propriul pământ, de a vorbi limba sa maternă. A luptat și nu s-a predat în condiții de blocată și bombardare constantă, a urii nedisimulate din Ucraina.

Locuitorii din Donbass credeau, sperau și așteptau ca Rusia să le vină în ajutor

Între timp, și știți bine acest lucru, am făcut tot posibilul, într-adevăr tot posibilul pentru a rezolva această problemă prin mijloace pașnice. Am negociat cu răbdare soluționarea conflictului, ieșirea pașnică din acest grav conflict.

Dar un scenariu complet diferit se pregătea în spatele nostru

Promisiunea guvernanților Occidentali, dorința lor de face pace în Donbass, s-a transformat după cum vedem acum într-un fals, într-o minciună crudă. Pur și simplu au încurajat din ce în ce mai mult neonaziștii ucrainieni pe străzi.

În academiile și școlile occidentale au fost instruiți ofițerii batalioanelor neonaziste care au inițiat acțiunile teroriste din Donbass și au furnizat arme. Vreau să subliniez că, chiar înainte de începerea operațiuni militare speciale au fost inițiate negocieri cu Kievul și occidentul privind Livrările către Ucraina ale ambelor sisteme PVO, avioanelor de luptă și alte echipamente, echipament greu.

Să ne amintim de încercările regimului de la Kiev de a achiziționa arme nucleare, pentru că am vorbit despre asta public. Statele Unite și-au desfașurat rapid biolaboratoarele sectrete lângă granițete țării noastre, teatrul viitoarelor operațiuni militare. Au pregătit la Kiev un regim subordonat, înrobit de americani. Ucraina se pare că este mândră, chiar se bucură de trădarea ei față de Rusia, numind acordurile de la Minsk ”spectacole diplomatice în format nomad și barbar”.

Se pare ca tot timpul cât Donbass ardea, cand s-a vărsat sânge, Rusia, sincer, vreau să subliniez acest lucru, a căutat o soluție pașnică. S-au jucat cu viața oamenilor, cum se spune în cercuri cunoscute, cărți marcate. Această metodă dezgustătoare de înșelăciune a fost practicată de multe ori înainte. De asemenea, s-au comportat inconștient, au distrus Iugoslavia, Siria. Nu se vor spăla niciodată de această rușine.

Conceptul de onoare, încredere, decență, nu există pentru ei, pentru americani. De-a lungul secolelor de colonialism, dictatură, s-au obișnuit cu faptul că totul le este permis, s-au obișnuit să scuipe pe lume, în ansamblu. S-a dovedit că au fost înșelători, și-au înșelat propriile popoare cu fabule despre pace, despre căutarea păcii, despre angajamentele față de toate consiliile de securitate ale ONU din Donbass.

Într-adevar, elitele occidentului au devenit un simbol al minciunii totale, fără principii

Ne apărăm ferm nu numai interesele ci și poziția noastră. În lume nu ar trebui să existe o diviziune în așa-numitele țări civilizate și între locuitorii lor. Avem nevoie de un parteneriat onest care în principiu, neagă orice exclusivitate, cu atât mai mult una agresivă.

Suntem sincer pregătiți pentru un dialog constructiv cu occidentul. Europa și întreaga lume are nevoie de un indivizibil EGAL pentru toți. Timp de mulți ani, i-am invitat pe partenerii noștri occidentali să discutăm împreună aceasta idee, implementarea ei, dar ca răspuns am primit o reacție vagă sau ipocrită. Aici este vorba despre vorbe, dar au fost și acțiuni concrete.

Nici o țară din lume nu are la fel de multe baze militare în străinătate ca Statele Unite ale Americii. Au încălcat flagrant și unilateral acordurile fundamentale de menținere a păcii pe planetă

A devenit clar în cele din urmă că a fost dat acordul lor pentru implementarea planurilor agresive din Ucraina și că nu aveau să se oprească. Ei sunt cei care au început războiul iar noi am folosit forța și o vom folosi pentru a-i opri.

VIDEO!Discursul video al lui Vladimir Putin


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts