Ziar Magazin Online

Diana Șoșoacă-”Iohannis este cea mai mare năpârcă pe care a putut-o avea la conducere România!”

MEDIASTIRI 27 10 2022 POLITICA

Discursul Dianei Şoşoacă: ”Schengen înseamnă trafic de droguri şi prostituţie! Ne-au vândut suveranitatea! 

”Am asistat la masacrul Statului de Drept și a Statului Român, Constitutiei Romaniei, Curții Constituționale și al Înaltei Curti de Casație și Justiție. Totul a fost premeditat, calculat minuțios, ca actul de trădare să fie acoperit de proceduri inventate de ei, lipsite de orice temei juridic și Fundament științific.” a declarat Diana Șoșoacă

”Procesul trădării României s-a consumat în 6 ”acte de teatru!”

1- În urmă cu trei săptămâni în Senat, se revine la votul hibrid, cel care permite ca senatorii să stea acasă și să voteze pe tabletă.

 Justiția este ținută în hățuri de politic”

2- Legile Justiției sunt introduse în analiza Parlamentului exact când încep discuțiile pentru intrarea în Schengen, pentru urgențe, cum nu a mai fost decât la adoptarea legii 136. Se creează o comisie comună care se face că discută legile injustiției, timp pierdut pentru magistrați, avocați, societatea civilă și parlamentari, o sfidare a normelor legale.

Președintele comisiei, un anume Andronache de la PNL, denotă un comportament abject, grobian, misogin și mai ales multă prostie, atâta prostie cât numai în capul unui trădător poate încăpea, un ilustru anonim pus pe distrugerea României.

3- Vizita olandezilor și negocierea pentru portul Constanța, care pe surse, a și fost vândut, doar poate olandezii renunță la opoziția de intrare a României în spațiul Schengen. Tăierea Midiei în bucăți după o vânzare ilegală, deși aceasta nu este autorizată, vânzarea pachetului de 20% de la hidroelectrica, falimentarea Poștei Române etc.

4- Luni 17 octombrie, au trecut Legile Justiției prin vot la Senat, un vot cu cântec, unde am încercat din răsputeri să oprim cedarea suveranității. Marți 18 octombrie 2022, Parlamentul European votează pentru intrarea în Schengen a României.

Deci, pentru a intra dintr-o țară în alta fără granițe, pentru a nu mai sta ori în șir la cozi, românii au renunțat la suveranitatea României și a poporului român

Bravo națiune, halal să-ți fie, din vreo două milioane de români, doar vreo 200 au ieșit la miting în fața Parlamentului. Acum înțelegeți de ce au fost intentionat provocate cozi imense la Vama România, cu scopul de a vă face să acceptați cedarea suveranității, pentru ideea de a nu mai aștepta așa de mult în vamă, acum înțelegeți de ce madam Gorghiu a anunțat în Plenul Parlamentului că este necesară cedarea suveranității.

5- Marți 18 octombrie 2022, la o zi după votul pentru legile Justiției, la Senat se anunță că s-a renunțat la votul hibrid. Acum putem să discutăm articole, dar ale altor legi, nu ale celor prin care am renunțat la suveranitatea României.

6- Kovesi se întâlnește cu Predoiu, doi trădător de țară, care conduc distrugerea României pas cu pas. Cei doi își promit sprijin pentru ca Instituția Parchetului European să își impună poziția și să își extindă atribuțiile, eventual să anuleze justiția din România și anchetele să fie făcute direct de Bruxelles.

Dragi parlamentari, ați votat pentru cedarea suveranității, ați votat să vă ia parchetul european și nu cel românesc, iar Curtea Constituțională nu vă mai poate scăpa, căci i-ați semnat decesul.

PSD a hotărât și a ordonat votul, trădare, trădare, trădare, PSD ar fi putut opri și creșterea prețurilor, dar PSD ia promis lui Iohannis că Legile Justiției vor trece, indiferent că își trădează neamul și țara.

Iohannis, cea mai mare năpârcă pe care a putut-o avea la conducere România, mutul rupe pământul, mutul de la Cotroceni este cea mai mare năpârcă pe care a putut-o avea România la conducerea statului, mutul de la Cotroceni a tăcut și a vândut țara asta minunată, mutul de la Cotroceni a îndeplinit ordinele venite de la Bruxelles și de peste ocean.

”Pentru o țară normală, mutul de la Cotroceni, PNL, UDMR și USR erau reținuți pentru înaltă trădare și deferiți Justiției”

Diana Șoșoaca afirmă că România a renunțat la suveranitate pentru a intra în spațiul Shengen

Noi nu mai avem nevoie de Shengen, pentru că nu mai existăm ca națiune, pentru că nu mai existăm ca stat, a fost anulată supremația, Constituției și Curții Constituționale, pentru a se da întâietate Dreptului European, care nu are nici o legătură cu realitățile noastre.”- este declarația Senatoarea Diana Șoșoaca, din Parlamentul României

”Suntem singurul stat din Uniunea Europeană care am renunțat la suveranitate și naționalitate”

VIDEO. Discursul Dianei Șoșoacă în Parlament


Indicii. Senatoarea Diana Șoșoacă acuză Parlamentul României că a votat pentru renunțarea la suveranitatea și independența României, Diana Șoșoacă îl acuză pe Iohannis că este cea mai mare năpârcă pe care a avut-o la conducere România, Senatoarea Diana Șoșoacă acuză partidele PSD, USR, PNL și UDMR că, în frunte cu Iohannis au trădat România și, dacă trăiam într-o țară normală, erau deferiți justiției pentru înaltă trădare.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts