Ziar Magazin Online

Diana Șoșoaca face acuzații grave la adresa actualului guvern:”România a intrat în faliment pentru că ați permis multinaționalelor să distrugă toată industria țării”

Eiiiii, dar tu draga mea Diana Șoșoacă, unde erai și ce faceai cand Liviu Dragnea se opunea extinderii multinaționalelor la noi în țară, în defavoarea firmelor românești, cu capital autohton, l-ai susținut !?


Ca de obicei, senatoarea Diana Şoşoacă a făcut din nou show în Parlament. Ea a acuzat Coaliţia că vrea să bage România în faliment, favorizând multinaționalele în detrimentul firmelor cu capital majoritar românesc

Diana Sosoaca se adreseaza plenului in timpul sedintei de dezbatere a motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva premierului Florin Citu, marti, 5 octombrie 2021, la Palatul Parlamentului

Un discurs absolut admirabil, plin de adevar si de curaj al Dianei Sosoaca, un discurs pe care romanii vor sa-l auda din gura a cat mai multor parlamentari. 

Nu este pentru prima data cand Diana vorbeste in Parlamentul Romaniei, mascat, despre viziunea economica absolut geniala a lui Liviu Dragnea. Sa ne reamintim faptul ca liderul politic Dragnea a fost cel care ” s-a luat la tranta” cu multinationalele, promovand un program politic favorabil firmelor romanesti.

”Aveți în interiorul partidelor membrii care v-au adus la cunoștiință că nu sunt de acord cu ceea ce faceți iar pentru asta i-ați marginalizat, i-ați dat afară, altora le-ați trimis controale pentru că voi nu suportați adevarul”.

”Ați reușit să aduceți România în faliment și acum veniți cu astfel de ordonanțe care aruncă praf în ochi oamenilor”.

”Vreți acum să listați la bursă și să vindeți și Hidroelectrica?! Rușine să vă fie! Marele economist Constantin Cojocaru spunea că în 27 de ani prin intermediul multinaționalelor s-au scos din România de 3,3 ori mai mult decât s-au scos în 460 de ani de Imperiul Otoman, Habsburgic și cel Țarist la un loc. Tot ce faceți acum este să vă bateți joc de firmele românești și de poporul român”.

”Ați distrus o țară iar acum continuați cu nonșalanță să ne aruncați praf în ochi! RUȘINE să vă fie TRĂDĂTORILOR”.
ADEVĂRUL NU MAI POATE FI ASCUNS!

Diana Sosoaca indrazneste, in mod justificat, sa acuze Guvernul Romaniei, Guvernul Meu, al lui Iohanis, ca pur si simplu a distrus Romania! Este un act de mare curaj si patriotism din partea ei.

,,Sistemul global corupt, criminal și trădător este deranjat de expunerea minciunii lui, astfel că sub diferite pretexte practică CENZURA la cote maxime, încercând să elimine cât mai multe voci|” – mai spune Diana Sosoaca.

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts