Ziar Magazin Online

Diana Șoșoacă-”Există câteva Superputeri care doresc un Război Mondial, din care să iasă banii!”

MEDIASTIRI 30 11 2022 POLITICA

Diana Șoșoacă îi acuză pe actualii guvernanți că fac jocurile statelor puternice care doresc declanșarea unui război mondial pentru a face bani

Nu mai este de mult timp un secret faptul că războiul din Ucraina este ”alimentat” în mod artificial de interesele câtorva Superputeri Mondiale.

Intenția din ce în ce mai vădită a guvernului de la București de a implica România în acest conflict care nu o privește, este o dovadă clară că actualii guvernanți sunt marionetele acestor State care doresc continuarea și extinderea războiului.

Ce caută 3050 de soldați americani de la divizia 101, în acest moment, pe teritoriul României?

”Președintele României a transmis din data de 29 august 2022 informări, ne aflăm în data de 23 noiembrie 2022. Oare nu trebuia să ne aducă la cunoștință că România a trimis 150 de militari în Bosnia Herțegovina ca urmare a referendumului din Luca și Donețk? Oare nu trebuia să știm de atunci imediat, la începutul sesiunii parlamentare, să se facă acest plen comun în care să ni se aducă la cunoștință că 3050 de soldați americani cu divizia 101 sunt pe teritoriul României. Oare ce a ajuns Parlamentul României, o anexa de care ne putem oricând delimita?”

”Încă mai există oameni care nu s-au vândut nici Bruxelles -ului, nici Washington -ului, nici NATO, încă mai există oameni care cred și respectă suveranitatea României. Nici una dintre țările la care v-ați referit că ar trebui să o apărați nu este membră Nato, nici Ucraina și nici Moldova. Așa că, unde este pericolul sau cumva acceptăm niște trupe care vor instiga la război doar pentru că există niște mari puteri care doresc un război mondial din care să iasă banul? În acest context vreau să vă spun că nu există unanimate, încă mai există neafiliați care vor vota împotrivă. De ce? De când România a ajuns teritoriu unde alte trupe are altor state fac ce vor? De când Romania a ajuns să fie slugă, de când e sclavă și reprezentanții României stau în poziția ghiocelul în fața tuturor? Este inacceptabil ce face și președintele Iohannis, ceea ce fac și conducerile Parlamentului și dumneavoastră, de 33 de ani nu faceți altceva decât să vindeți România.” spune Diana Șoșoacă în Parlamentul României


TEME. Diana Șoșoacă acuză guvernul de la București că vrea să implice România în războiul din Ucraina, Diana Șoșoacă ii acuză pe politicieni că sunt vânduți intereselor străine, Diana Șoșoacă afirmă că există câteva state, superputeri politice și economice, care doresc declanșarea unui Război Mondial, pentru a face bani.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts