Ziar Magazin Online

Diana Șoșoacă: ”Destinul meu este să spun adevărul și să lupt contra mafiei care, de 32 ani distruge România!”

MediaStiri POLITICA 27 IULIE 2022 

Diana Sosoaca: Conform raportului Avocatului Poporului, România a fost cel mai abuzat și mai restricționat stat din Uniunea Europeană în anul 2020

Diana Șoșoacă, o neobosită luptatoare pentru drepturile și libertațile romănilor, dovedind un curaj remarcabil de a spune adevărul chiar în Parlamentul României, înfruntând dur slugile sistemului corupt.

Diana Sosoaca, presedinta partidului S.O.S

”Mareșalul din partidul nostru este Dumnezeu, este cel care m-a pus pe un anumit drum”

”Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt aproape, este foarte greu să iasă in fața și să susțină un om care se lupta cu un sistem întreg, care de 32 de ani distruge cam tot ce înseamnă popor român”

”Politica care guvernează România este o Hidra, o Mafie, nu există mai deloc profesionalism, nu există bun simț și maniere elegante, decât între hoți. Nu există respect pentru adevăr sau pentru oamenii care luptă pentru adevăr. Există o Hidra care ajunge până la ”femeia de servici”, toți sunt rude, prieteni, cumetri.

Cel mai greu rol pe care il poți juca este să fii om adevărat, și cred că asta deranjează foarte mult la mine. Eu am ales calea non-compromisului, eu nu fac compromisuri.”

”Nu voi accepta niciodată ca libertatea să-mi fie condiționată de o hârtie care a fost folosită și în timpul NAZISMULUI”

”Parlamentarii României sunt ca într-o Casta Tabu, nu se știe nimic despre ei. Mi s-a părut corect sa le spun românilor adevărul despre ei. Din pacate, în politica românească foarte multe femei fac de rușine sexul feminin, sunt promovate după modul în care sar dintr-un pat în altul. Ajung pe funcții fără să aibă pic de experiență, au fost promovate în general femeile care nu au mai nimic de spus și care primesc hartiuțe pe care le citesc în fața televiziunilor.”

Nu voi accepta niciodată să cedăm suveranitatea României, decât peste cadavrul meu

VIDEO! Materialul integral cu Diana Șoșoacă

Indicii. Diana Șoșoacă la Kanal D 40 întrebări cu Denise Rifai, Diana Șoșoacă luptă cu mafia din politica din România, Diana Șoșoacă face dezvăluiri la Kanal D.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online  

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts