Ziar Magazin Online

Diana Șoșoacă, cel mai patriot și curajos politician din Parlamentul României! Veste surpriză pentru milioane de români patrioți care o susțin pe Diana!

politica 16 mai 2022

SE PARE CĂ, ÎN CURÂND, DIANA VA ANUNȚA CREAREA UNUI NOU PARTID POLITIC  PENTRU TOȚI ROMÂNII CARE CRED ÎN EA ȘI O SUSȚIN, O SURPRIZĂ FRUMOASĂ ȘI MULT AȘTEPTATĂ 


Diana Șoșoacă a demonstrat în mod evident, că este cel mai curajos politician din Parlamentul României, că este aproape de români și că luptă cu un curaj admirabil pentru libertatea și bunăstarea României

O furibundă campanie de manipulare și dezinformare a fost declanșată împotriva Dianei, imediat după ce a anunțat că susține ca România să nu se implice în conflictul din Ucraina, pentru că, Ucraina nu este stat membru NATO. Prin urmare, România nu are nici o datorie și nici un cadru legal pentru a se implica în acest conflict. 

Așteptăm din partea Antenei 3, post tv de știri, să ne explice cum destabilizeaza Diana Șoșoacă România, așteptăm de asemenea, să auzim și  înregistrările compromițatoare cu Diana.

DIANA ȘOȘOACĂ DOREȘTE SA FIE PACE ÎN ROMÂNIA

Cum îndraznește un politician sau o personalitate să susțină în mod public PACEA în România și neimplicarea noastră în conflictul din Ucraina, imediat mass media sare precum un câine turbat la gâtul persoanei și o acuză că ar fi omul Rusiei, omul lui Putin, că destabilizează România, că incită la razboi și violență! 

Diana Șoșoacă și Dumitru Coarnă, împreună cu un grup de parlamentari, majoritatea de la AUR, au înaintat o scrisoare deschisă catre toate institutiile statului român de a nu implica România în conflictul din Ucraina.

Mesajul integral publicat de deputatul PSD

  • ”Vă anunţăm că noi, parlamentarii senatori Diana Iovanovici-Şoşoacă şi deputaţii Dumitru Coarnă, Mihai Lasca, Francisc Tobă, Daniel Gheorghe Rusu şi Ciprian Ciubuc, am formulat o scrisoare deschisă către toate instituţiile statului român, SRI şi SIE, precum şi către ambasade prin care anunţăm că (…) reiterăm dorinţa noastră, ca expresie a dorinţei populare, de face toate demersurile diplomatice de a începe negocierile în vederea încetării ostilităţilor. Cerem, în mod expres, preşedintelui României şi Guvernului României să facă toate demersurile pentru a se reduce intensitatea conflictului şi găsirea unei soluţii de lungă durată. Odată ce acceptăm să trimitem muniţie de război în Ucraina, nici Ucraina nici Federaţia Rusă nu sunt membre NATO şi membre UE, ne constituim în parte beligerantă, iar poporul român spune foarte clar Parlamentului României: ‘Nu îndrăzniţi să băgaţi România în război!”, a scris Dumitru Coarnă într-un mesaj publicat pe Facebook.

Diana Șoșoacă face parte din grupul de parlamentari, care au fost la Ambasada Rusiei pentru a anunța NEUTRALITATEA și a cerut ca Ucraina să nu fie sprijinită militar

În aceste condiții, ne întrebăm, oare, cine are interes ca România să se implice într-un război care nu o privește?! Diana Șoșoacă și încă un grup de parlamentari se opun cu vehemența unei asemenea idei și, se pare că ăsta este motivul pentru care s-a început o campanie furibundă de manipulare și dezinformare, de denigrare a Dianei Șoșoacă.

ATENȚIE ÎNSĂ, ROMÂNII SUNT ALĂTURI ȘI O SUSȚIN PE DIANA, ROMÂNII VOR PACE, NU VOR RĂZBOI

Vă așteptăm pe și pe grupul de Facebook, să vă spuneți părerile, să comentăm și să o susținem pe Diana Șoșoacă!

http://Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts