Ziar Magazin Online

Dezvaluiri incendiare despre trecutul lui Codrin Stefanescu, unul dintre cei doi lideri ai partidului Alianta Pentru Patrie!

Mai multi prieteni foarte vechi din anturajul lui Codrin s-au hotarat sa spuna adevarul, dat fiind faptul ca partidul condus de Codrin Stefanescu, Alianta Pentru Patrie, are o crestere neasteptat de spectaculoasa si o popularitate incredibila, batand orice record de dezvoltare a unui partid de pana acum.

Putini romani stiu despre Codrin ca a luptat pe baricade la revolutia din 89. Inca de atunci a manifestat un autentic patriotism si dragoste pentru Romania, pentru bunastarea si suveranitatea acestei tari.

In unanimitate, toti cei care il cunosc cu adevarat pe Codrin spun ca este un om cult, educat, pasionat de Arta si Cultura, un om de cuvant pe care te poti baza in orice imprejurare, care nu a tradat si nu a inselat niciodata pe nimeni. Dealtfel, acest lucru l-a demonstrat chiar Codrin ramanand alaturi de liderul politic Dragnea cat timp acesta a fost inchis nevinovat, in timp ce aproape toti apropiatii l-au tradat.

Codrin Stefanescu a fost cel mai bun prieten al unuia dintre cei mai culti si mai mari patrioti romani, Vadim Tudor, acest fapt spunand multe despre Codrin.

Cu siguranta, reputatia foarte buna pe care o are Codrin Stefanescu a contribuit decisiv la imensul succes pe care il are in randul romanilor partidul condus de el, Alianta Pentru Patrie! De asemenea, sa nu uitam performanta politica remarcabila a lui Codrin ca Secretar General al PSD, fost cel mai mare partid politic din Romania, pana ca acest partid sa fie preluat de interese ostile bunastarii Romaniei!

Codrin Stefanescu ii cheama alaturi de el pe toti patriotii romani care doresc sa faca ceva bun pentru Romania, care doresc sa intre in lupta pentru suveranitatea Romaniei!

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts