Ziar Magazin Online

Deputatul USR de Iași, progresistul Filip Havârneanu, beat sau drogat în Parlamentul României!

AFLAT INTR-O STARE DE EUFORIE EVIDENTA, PROGRESISTUL FILIP HAVARNEANU TINE IN PARLAMENTUL ROMANIEI UN DISCURS PENIBIL, O GRAVA OFENSA ADUSA ISTORIEI SI MANDRIEI AVESTUI POPOR

Deși se spune că starea lui de ,,extaz mistic,, a fost observată de către colegi, care l-ar fi sfătuit să ,,șeadă cumințel!, deputatul USR de Iași, progresistul Filip Havârneanu a susținut miercuri un discurs incoerent în Parlament, despre vizita sa în localitatea ucraineană Bucea

Cum de a reusit acest partid USR sa pacaleasca asa de multi romani sa-l voteze? Este una dintre tainele, ale caror ,,corola de minuni a lumii,, eu si cu Lucian Blaga nu le putem strivi. Nu ai cum sa intelegi asa ceva. Stiti ca nici un userist nu a facut juramantul cu mana pe Biblie, nu? Stiti ca in toate orasele castigate de useristi sunt probleme grave de administrare, nu? 

Va mai amintiti cum a fost condus Ministerul Sanatatii in Plandemie de catre userista Ioana Mihaila, intre 21 aprilie 2021 – 8 septembrie 2021, va mai amintiti haosul din spitalele in care ardeau oamenii de vii, oameni care au murit cu zile, pentru ca li s-au refuzat serviciile medicale pentru care au platit o viata intreaga, OLE, USR !!!

Este un partid progresist, satanist, de oameni care nu cred in Dumnezeul nostru, Dumnezeul nostru, al romanilor ortodocsi, din Biblie, care ne-a creat si ne iubeste mai presus de orice, precum copiii lui!!!

CUM DE AU ALES ROMANII, UN POPOR ORTODOX, CREDINCIOS, UN PARTID DE SATANISTI, FARA DUMNEZEU

Probabil, zguduitura emotionala puternica pe care a avut-o in Ucraina, l-a cam inmuiat si l-a facut sa i se impleticeasca neuronii in cap, ca de, nimeni nu e de piatra.

Pe de altă parte, ceea ce am trăit, văzut și simțit în orașele masacrate m-a zguduit emoțional, nimeni nu este de piatră. Sunt momente în care, poți să vii cu un discurs excelent și totuși, să nu îți găsești cuvintele.

În urma unui accident pe care l-am avut în urmă cu două săptămâni, în drum spre Parlament, trebuia să rămân 21 de zile la pat, având unele leziuni care se pot dovedi medical de altfel, însă fiind un om de acțiune, nu am ascultat medicul. Pentru a face față tuturor solicitărilor, am rezistat în această perioadă cu calmante, pentru a putea rămâne în picioare.”

”Este adevărat că prestația mea de la pupitrul Parlamentului nu a fost cea mai bună, oboseala acumulată pe durata deplasării în Kiev, zilele în care nu m-am hrănit bine și nu am dat corpului pauza de refacere și-au spus cuvântul, într-o intervenție pe care, e adevărat și eu mi-o doream altfel. Medicamentele care mă ajută să nu clachez de durere fizică, dau și ele de asemenea o stare de moleșeală și somnolență, efecte pe care am crezut că pot să le ignor. sunt cateva dintre proverbele si cugetarile marelui filozof si filantrop, tovarasul Filip Havarneanu! Amin!

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts