Ziar Magazin Online

” Deputatul PSD trece in tabăra lui Dragnea? ” Un croșeu fulminant si Daniel Ghiță ingenuncheaza PSD -ul făcândul knock-out

EXCLUSIV PENTRU MEDIASTIRI

03.03.2022

Se zvoneste ca Daniel Ghita, o emblema a sportului de contact din Romania, singurul luptator roman care a reusit sa intre in cea mai puternica si valoroasa competitie internationala, K 1, isi face bagajele si se pregateste sa paraseasca PSD

Daniel este un sportiv de cea mai inalta performanta internationala. Disciplina mentala si psihica dobandita in cariera de sportiv i-a asigurat succesul si in activitatea sa politica. In mod uimitor, activitatea sa politica este mult mai bogata si valoroasa decat a multor ” politicieni de cariera! ”

Daniel Ghita este o mandrie pentru Romania! 

Este important sa amintim ca Daniel s-a remarcat ca una dintre cele mai puternice voci care au militat si au luptat pentru drepturile si libertatile romanilor.

Se zvoneste ca de fapt Dragnea a lovit iar napraznic PSD – ul, punandu-l in genunchi, prin knockout, Daniel urmand sa vina in tabara Aliantei Pentru Patrie

Dupa ce Nicolae Badanoiu unul dintre primarii PSD din Teleorman a declarat public sustinere pentru Liviu Dragnea, se pare ca Daniel Ghita va fi primul parlamentar al partidului lui Dragnea!

Daca se confirma zvonul ca Daniel i sa va alatura lui Dragnea, puterea Aliantei Pentru Patrie va creste spectaculos, fiind primul pas catre formarea unui Grup Parlamentar al APP!

Pentru Romania Daniel Ghita reprezinta o adevarata mandrie, un roman care a reusit sa aiba succes atat in sport cat si in viata politica, un om care a facut multe pentru imaginea tarii noastre, un om de valoare pe care il respect, apreciez si sustin! 

 

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts