Ziar Magazin Online

Decretul oficial al Patriarhului Paweł, prin care recunoaște legitimitatea lui Dom Rosário Poidimani, Ducele de Braganza!

MEDIASTIRI 06 10 2022 PORTUGALIA REGALA

Articol scris de Raul Babi, elev clasa a 7 a la școala 37 Constanța


Pe 2 octombrie 2022, Patriarhul Paweł Mirosław, a decretat în mod oficial recunoașterea lui Dom Rosário Poidimani în calitate de Duce de Braganza, Șef al Casei Regale Portugheze și Rege de jure, recunoscând, legitimitatea Casei Regale de Braganza-Wettin a Portugaliei

Pe 2 octombrie 2022, Preafericirea Sa Paweł Mirosław, Arhiepiscop și Mitropolit al Bisericii lui Iisus – Mesia Milostivul a decretat recunoașterea Alteței Sale Regale, Dom Rosário Poidimani în calitate de Duce de Braganza, Șef al Casei Regale Portugheze și Rege de jure, recunoscând, așadar legitimitatea Casei Regale de Braganza-Wettin a Portugaliei și conferind o recunoaștere largă a tuturor celor stipulate de către Alteța Sa Regală, Dona Maria Pia de Saxa-Coburg-Gotha de Braganza în abidcarea Alteței Sale.

Șeful Casei Regale a transmis un mesaj de mulțumire către Înaltul Prelat, asigurându-l de respectul și prețuirea sa:

,,În calitate de șef al Casei Regale Wettin-Braganza, consider ideea Mântuirii drept unul dintre pilonii misiunii mele. Salvarea poporului meu, națiunea Portugaliei reprezintă idealul meu ca cetățean, regalist și rege de drept!”  a afitmat Alteța Sa în scrisoarea personală către Patriarh.

Atașăm mai jos textul Decretului oficial, original, în limba poloneză și traducerea în limba engleză realizată de către Babi Raul la dorința celor două Instituții înfrățite de astăzi prin misiunea monarhică și jurământul de credință față de Hristos și Portugalia!

Decretul original în limba Poloneza, prin care este recunoscut oficial Dom Rosário Poidimani în calitate de Duce de Braganza, Șef al Casei Regale Portugheze

Decretul oficial tradus în limba Engleză de către Raul Babi


Indicii. Patriarhul Paweł Mirosław a decretat recunoașterea Alteței Sale Regale, Dom Rosário Poidimani în calitate de Duce de Braganza, Șef al Casei Regale Portugheze și Rege de jure, Mitropolitul Paweł Mirosław recunoaște legitimitatea Casei Regale de Braganza-Wettin a Portugaliei.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts