Ziar Magazin Online

Decizie oficială istorică a A.N.I, toată averea liderului politic Liviu Dragnea este facută legal! Victorie uriașă în justiție a liderului politic Dragnea

MediaStiri POLITICA 24 06 2022

După mai bine trei ani de cercetari, A.N.I. a constatat că nu au fost identificate diferențe semnificative între averea dobandita și veniturile realizate, mai mari de 10.000 euro, asa cum cere art. 18 din Legea ANI

AVEREA FOSTULUI PREȘEDINTE PSD, LIVIU DRAGNEA, ESTE LICITĂ

“Agenția a fost sesizată de catre o persoană fizică cu privire la modul dubios în care domnul Liviu Dragnea și-a obținut averea, fapt pentru care a fost declanșată procedura de evaluare a averii dobândite în raport cu veniturile realizate… În urma finalizării evaluarilor efectuate nu au fost identificate diferențe” (Raportul ANI)

Toată averea liderului politic Liviu Dragnea este făcută legal

Condamnat politic de Înalta Curte și aruncat la închisoare, spre liniștea regimului Iohannis, fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea, eliminat din viața politică spre satisfacția multinationalelor și a ambasadelor care conduc România, deranjate de naționalismul manifestat. Tentativa unor grupări #rezist de a demonstra că averea lui Dragnea ar fi ilicită a eșuat.

Primul anunț public a fost făcut de Codrin Ștefănescu pe pagina lui de Facebook

“Vreau să fac un anunț pentru prieteni! Dosarul lui Liviu Dragnea de la ANI a fost clasat azi! Dupa 4 ani de cercetari, controale și verificari, reclamația depusă de haștag-rezist s-a dovedit a fi o mizerie! Dupa 4 ani în care au fost verificate până și rudele îndepărtate, 4 ani în care a fost demonizat, harțuit și împroșcat cu noroi! Toate investigațiile au demonstrat oribila făcătură la care a fost supus pe nedrept. Am vrut să stiți asta și v-am informat acum!”

( Din pacate pentru Liviu Dragnea si pentru Romania, acest Codrin Ștefănescu a demonstrat că este unul dintre marii trădători, că este din aceeași tabără a #reziștilor, dar care a jucat perfect rolul patriotului. Pentru asta, Ziarul MediaStiri ii oferă lui Ștefănescu premiul pentru CEL MAI BUN ACTOR POLITIC )

Averea llui Liviu Dragnea este in totalitate licita, facuta in mod legal, inainte de a intra in politica

Fragmente din raportul de evaluare ANI

“In temeiul art. 12 alin. (1) din Legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007, privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative, Agentia Nationala de Integritate a fost sesizata de catre o persoana fizica – in lucrarea nr. 37060/S/II/2017 -, ‘(…) cu privire la modul dubios in care domnul Liviu Dragnea si-a obtinut averea (…)’, fapt pentru care, la data de 11.10.2017 a fost declansata procedura de evaluare a averii dobandite in raport cu veniturile realizate.”

”In urma finalizarii evaluarilor efectuate in lucrarea privind pe Dragnea Liviu Nicolae, presedintele Camerei Deputatilor nu au fost identificate diferente semnificative in sensul prevederilor art. 18 din Legea nr. 176/2010”.

 

Document oficial care demonstrează că toată averea lui Liviu Dragnea este făcută legal
Document oficial care demonstreză nevinovăția lui Liviu Dragnea

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts