Ziar Magazin Online

De ce nu v-ați internat la ATI Sibiu, să faceți tratamentul ,,impus” pe care il făceau toți bolnavii de acolo, domnule Arafat!?

Deși a purtat tot timpul Mască FFP2QRXYZW, adică din aia bună bună, tot a reușit Ițik sa-și introducă coada în gura lui Arahat!


Este grav, este extrem de grav! Dupa ce am fost pur și simplu terorizați de acest individ straniu numit Arafat, cu tot felul de restricții, care de care mai bizare, printre care și purtarea obligatorie a măstii, iaca surpriza !!!

Scuze de intrebare, domnule Arafat, purtati pistol? Fisa postului dumneavoastra prevede asa ceva? Intreb pentru un prieten!

Romania a fost grav afectata de restrictiile aberante si inutile impuse de Arafat! Pe viitor va trebui sa descoperim cine a condus Romania in timpul Plandemiei, a fost condusa de Iohanis si guvernul lui sau de Raed Arafat, este foarte important acest aspect. 

Nu mai vorbesc despre ce s-a intamplat in sectiile ATI, s-a scris suficient, am scris si eu despre asta. Sute de firme au fost falimentate, stiti povestea despre HORECA, mii de romani au ramas pe drumuri, someri, zeci de mii de bolnavi au fost privati de serviciile medicale, la care aveau tot dreptul, pentru care au platit o viata intreaga. 

„În jur de 88% din cazurile de cancer al căror tratament a fost finanțat în 2019 au fost regăsite în 2020 pe lista CNP-urilor pacienților decedați” – a spus, în cadrul unei conferinţe Adela Cojan, preşedinte interimar al CNAS.

”570 de pacienţi au fost internaţi la ATI COVID, iar 397 au decedat” – comunica oficial  Conducerea Spitalului Județean Sibiu………

PENTRU CE ATI TERORIZAT ROMANIA DOMANULE ARAFAT, PENTRU O BIATA GRIPA PE CARE ATI AVUT-O SI DUMNEAVOASTRA ACUM?

„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieșit Covid pozitiv. Acesta, după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare”!  a scris Raed Arafat pe Facebook.

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts