Ziar Magazin Online

Daniel Ghita-”Timp de 10 ani DNA a fabricat dosare pentru politicienii incomozi, pentru a fi arestați sau șantajați!”

MEDIASTIRI 03 11 2022 POLITICA

Daniel GhitaTimp de 10 ani, cu ajutorul DNA, li s-au fabricat dosare și au fost arestați toți politicienii incomozi 

Nu mai este de mult timp un secret că în România, DNA se ocupă cu fabricarea dosarelor, pentru a fi arestați sau șantajați politicienii incomozi. Este deja publică celebra înregistrarea cu Koveși, care cerea ”să se ajungă la Primul Ministru!”

Cu toate dovezile care au apărut despre ilegalitațile comise de DNA, șefa acestei instituții, după demiterea ei, a fost aleasă Procuror Șef European! Deci, Procurorul Șef European este fosta președintă a DNA, o instituție vădit coruptă, din una dintre cele mai corupte state europene, România.  Asta aruncă un mare și greu semn de întrebare asupra ”intențiilor bune” ale Uniunii Europene.


 Daniel Ghita

Daniel Ghiță, deputat PSD, sportiv de performanță internațională, un politician patriot

” Arestați, cu dosare fabricate, apoi achitați. Selectau care politicieni erau incomozi. Pocurori care își exprimau public ura fața de o anumită clasă politică, dar ei instrumentau dosare penale.

”10 ani la rând ( cu ajutorul DNA!) au fost arestați majoritatea politicienilor români”

Toti oamenii de afaceri (români !) au fost arestați. Toate afacerile românești trebuiau să fie distruse! ANAF ( la comandă) teroriza toate firmele românești, cele străine nu aveau voie să fie deranjante, deși încălcau legea.

”Ambasadorii au putere în România. Încălcau legea, dar nimeni nu îi trage la răspundere”

Clotilde Armand, a văzut întreaga Românie, că,era in camera cu voturi, unde nu avea voie sa fie! Cărau sacii cu voturi, selectau sacii. Nicio arestare, nimic.

Mai contează votul românilor în propria țară? Nu avem o clasă politică cu coloană vertebrală, pentru ca zece ani a existat TEROARE!  Avem acum o clasă politică slugarnică, că așa sunt ordinele!

”Pentru că la toți le este FRICĂ de înscenări, dosare fabricate, arestări”

Fostul PDL este actualul PNL.”

Nihil Sine Deo


TEME. Daniel Ghiță afirmă ca DNA este o instituție coruptă, care fabrica dosare politicienilor incomozi, Daniel Ghiță – politicienii incomozi sunt arestați cu ajutorul DNA, Daniel Ghiță –  toți marii afaceriști români au fost arestați, cu dosare fabricate de DNA.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts