Ziar Magazin Online

Daniel Ghiță acuză DNA, DIICOT și Parchetul General de complicitate cu infractorii internaționali, ale caror interesele le reprezintă și le protejează

MediaStiri CONSPIRATIE 29 IUNIE 2022

”Domniile Voastre (DNA, DIICOT si Parchetul General) care ați ascuns în sertare toate aceste dosare, le-ați mușamalizat, le-ați tăinuit, iar tăinuirea ESTE INFRACȚIUNE, prin urmare cei mai mari „penali” nu sunt cei cărora le-ați fabricat dosare, ci sunteți chiar voi”

Daniel Ghița, un excelent luptător de K1 și un politician curajos și patriot

Luni, 27 iunie, Daniel Ghiță pune pe pagina personală de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa principalelor Instituții din România, care au ca obiect de activitate combaterea corupției, DNA, DIICOT și Parchetul General. Să nu uităm că, una dintre ”teoriile conspirației” spune ca aceste 3 instituții enumerate mai sus, sunt controlate de către miliardarul George Soros și folosite ca instrumente de represiune contra politicienilor patrioți care vor sa face ceva bun pentru Romania.

Cel mai celebru caz politic ”fabricat și instrumentat” de aceste instituții, este ”cazul Liviu Dragnea!” Dragnea, cel mai integru și inteligent politician de dupa 89′, a lovit crunt în interesele străine în România. Astfel că, el a fost arestat și condamnat pentru, atentie, INSTIGARE LA ABUZ IN SERVICIU, fără nici un fel de FAPTA, fara nici un fel de PROBA, fără nici un fel de PREJUDICIU personal…..!!!

Arestarea lui a avut loc chiar a doua zi după alegerile Europarlamentare, gurile ”rele” spunând că a fost o ”lecție” fățișă dată de interesele străine, pentru toți romănii care îndrăznesc să li se opună! Deh, conspirații, ce să zic! Urmează mesajul exact așa cum l-a pus Ghiță pe pagina lui de Facebook.

Stimați Kovesi Laura Codruța, Horodniceanu Daniel și Lazăr Augustin, în spiritul legii și al adevărului, solicităm să răspundeți public la următoarele întrebări de interes național:

1- Unde e Dosarul Privatizării „Petrom”? Unde e Dosarul concesionării resurselor natural, petrol și gaze, pe redevențe ridicole, care dezavantajeză clar România? A dispărut?

2- Unde e Dosarul „EADS”? A dispărut?

3- Unde e Dosarul „Apa Nova”? Unde e dosarul „privatizării” apei românești, pe care, din cauză că domniile voastre ați tăinut mașinațiunile firmei franceze „Apa Nova”, românii sunt nevoiți să plătească APA ROMÂNEASCĂ la un preț de peste 50 de ori mai mare decât prețul ei corect! Unde e Dosarul „Apa Nova”? A dispărut și el?

4- Unde este Dosarul „Enel”? Unde e dosarul italienilor de la „Enel”, care fură direct pe factură un procent de 80% din cetățenii României? A dispărut, nu-i așa?

5- Unde e Dosarul cu inculparea Firmei „Microsoft”? Există un Dosar „Microsoft” cu un prejudiciu de 400 de milioane de euro, și totuși în dosar nu apare firmă americană „Microsoft” – cea care A DAT MITA!

6- Unde este Dosarul „Volkswagen”? Această companie a escrocat, cu softul ce raporta emisii falsificate, milioane de români dar și Statul! În SUA, FBI-ul a arestat directorii companiei Volkswagen și justiția i-a pus să plăteasca MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen? Tăinuit și el în laboratoarele DNA!

7- Unde e dosarul licențelor date către „Gold Corporation”, unde e Dosarul canadienilor de la „Gold Corporation” și a celor dinaintea lor, care au obținut licențe ILEGALE?

8- Unde este Dosarul „Mechel”? Unde e Dosarul rușilor de la „Mechel” și a firmelor lor din Elveția? De ce DNA nu a acceptat ajutorul Procuraturii Generale din Federația Rusă, care a dorit să ajute DNA-ul românesc să cerceteze oligarhii ruși de la „Mechel”, având în vedere că aceștia erau dați în urmărire generală în Federația Rusă din cauza unor alte infracțiuni economice capitale? DNA a tăinuit infractorii ruși, aducând PREJUDICII CHIAR ȘI RUSIEI!

9- Unde e Dosarul „Bechtel”? Autostrada nu există nici acum, dar miliardele s-au plătit. Unde e dosarul americanilor de la „Bechtel” și al complicilor lor din guvernele României? A dispărut și acest dosar, bine ascuns chiar de către voi, cei care conduceți DNA, DIICOT și Parchetul General!

10- Unde sunt dosarele penale ale americanilor de la „Exxon”, rușilor de la „Gazprom” și austriecilor de la „OMW!” ?

Acestea sunt doar 10% din marile acte de CORUPȚIE, dar sunt cele mai importante pentru că, prin ele, poporul român a fost deposedat, exact cu complicitatea Domniilor Voastre, doamnă de la DNA, și domnule de la DIICOT, și domnule de la Parchetul General, de averea și de proprietățile lui. Domniile Voastre care ați ascuns în sertare toate aceste dosare, le-ați mușamalizat, le-ați tăinuit, iar tăinuirea ESTE INFRACȚIUNE, prin urmare cei mai mari „penali” nu sunt cei cărora le-ați fabricat dosare, ci sunteți CHIAR VOI! Prin mușamalizarea numai și a dosarelor expuse mai sus, doamnă Kovesi, domnule Lazăr, domnule Horodniceanu, ați contribuit din plin la săvârșirea, premeditată și în formă continuată, a unei infracțiuni capitale: cea de sabotare a economiei românești, de încălcare a Siguranței Naționale a României, de distrugere a bunăstării cetățenilor României și vă acuz de complicitate, în defavoarea Statului și a poporului român, cu infractori internaționali (francezi, austrieci, ruși, americani, germani, olandezi) ale căror interese, în România, le-ați reprezentat!”

Articolul circulă pe Internet, cele scrise sunt reale și pot fi verificate, autorul este necunoscut

Nihil Sine Deo

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare
Daniel Ghiță, singurul român care a ajuns să lupte în cea mai puternică competiție internațională de Arte Martiale, K 1
spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts