Ziar Magazin Online

”Daddy” cel mai titrat salon de Beauty din Brașov, manichiură, pedichiură și frizerie bărbați!Un locaș cu aromă de occident!

LIFESTYLE 29 05 2022

Occidentul începe sa-și facă prezența și pe meleagurile noastre. O oază cu un peisaj estetic occidental, o puteți găsi în Brașov, Salonul de înfrumusețare Daddy, manichiură, pedichiură și frizerie bărbați, la cele mai înalte standarde de calitate, frumusete și perfecțiunea detaliilor

                                               

Doar la Daddy Salon Brașov mâinile și picioarele tale se pot transforma în Opere de Artă! Doina este stilist, atât designer cât și pentru reconstrucții unghii deteriorate de vreme, de timp sau de vreo manichiuristă fantastică.

Daniel este Hair Stilist, doar pentru barbați, orice tunsoare, în orice manieră, cu precizia unui adevărat profesionist.

   

Daddy este un salon de înfrumusetare, unde curățenia este dusă absolut la perfecțiune, toate ustensilele folosite sunt imediat curătate, sterilizate și dezinfectate, fără excepție.

Chiar și așteptarea se poate dovedi placută, cafeluța este gratuită, din partea casei, așa cum ii stă bine unui salon select.

Dacă totuși, așteptarea se poate prelungi ceva mai mult, aveți la dispoziție, pe peretele holului de la intrare un Motor super! Il luați, și dați vreo două – trei ture prin Brașov, până vine momentul mult așteptat, acela de a vă transforma în oameni mai frumoși!

Și, așa cum se zice că frumusețea interioară se reflectă în frumusețea exterioară, de ce sa nu fie valabilă și reciproca…

DOAR LA Daddy BEAUTY SALON BRAȘOV, FRUMUSEȚEA EXTERIOARĂ SE VA REFLECTA ÎN FRUMUSEȚE INTERIOARĂ

Vă recomand cu toată încrederea Salonul de înfrumusețare Daddy din Brașov. Ceea ce ne face mai frumoși în exterior, cu siguranță ne va face mai frumoși și mai buni și în interior!

Aveți mai jos link-ul SITE-ului oficial, apăsați pe imagine și intrați direct

Mai jos este link-ul Paginii de Facebook al salonului, apasați pe imagine și intrați direct

Aici este link-ul Paginii de Instagram, apasați pe imagine și intrați direct

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts