Ziar Magazin Online

”CUTREMUR POLITIC” Liviu Dragnea prezent la Ședința Biroului național de conducere al PNȚCD!

politica 14 mai 2022

Azi, 14 mai, mediul politic online din România se apropie de incandescență! Liderul politic Liviu Dragnea, care a susținut până acum APP, este prezent la Ședința Biroului național de conducere al PNTCD

Cel mai interesant amănunt din toată această treabă, este faptul că nu a fost însoțit de nici unul dintre conducatorii oficiali ai APP!

Ia să vedem exact ce spune pe pagina sa de Facebook Gheorghe Dinescu, Vicepreședinte PNȚCD!

”Ședința BNC(Biroul national de conducere) al PNTCD,Azi 14/05/2022,statutara! La invitația Domnului președinte PNȚCD,Dl Aurelian Pavelescu, este prezent și Dl.Liviu Dragnea. Dumnezeu sa ocrotească România!”

Hmmmm, carevasăzică deci, acum 2-3 zile Codrin Ștefănescu anunță că Liviu Dragnea are probleme mari de sănătate la coloană, un motiv pentru care nu prea se implică în activitatea APP, iar azi, Liviu Dragnea este prezent la, atenție, Ședința Biroului național de conducere a PNȚCD !!! 

No, că asta m-a turmentat de tot, de mă întreb pe bună dreptate…..Eu cu cine votez?! Hai că până aici n-ar fi chiar cine știe ce, dar, dacă luăm în considerare ultimele ”bârfe” apărute în spațiul public, cum că APP nu este ceea ce pare, că promovează și primește în rândurile sale incompetenți și oameni cu o integritate îndoielnică, deja lucrurile se limpezesc!

Las pentru un viitor articol informațiile cele mai ”bune” despre acest partid APP care, din păcate, nici măcar nu a apărut bine și deja se zbate în agonia dezintegrarii! Da’ așa, din bunătățile pe care le-am mai cules, vă mai prezint una. O să pun mai jos o imagine cu un mesaj de la nimeni altul, decât ”fostul” om al lui Iohanis, care conduce acum Departamentul de Promovare Online al APP! Țineți-vă bine!

Altă dată, cu altă ocazie, anterior mesajului de mai sus, același Răducanu, pe același grup, face urmatoarea remarcă, referitoare la membrii grupului, care sunt membrii APP, cei mai mulți cu funcții în partid:

”SUNTETI PENIBILI!”

”Bă”, ați înteles cum stă treaba cu omușorul ăsta de Răducanu, nu?! Deci, din câți tineri deștepți și patrioți are România, exact ”fostul” om al lui Iohanis, cu un vocabular de cartier și cu o prestație profesională sub-mediocră ( aici in APP ) ajunge să conducă Departamentul Online al APP!

Oare, ar accepta Liviu Dragnea, un politician și un om absolut remarcabil, de bunăvoie, un asemenea om, precum Victor Răducanu, cu o asemenea exprimare pe un grup intern, oficial al APP, în echipa lui politică? EU ZIC CA NU! 

Azi, 15 mai 2022, Aurelian Pavelescu, Președintele PNȚCD, ne-a promis ca o să ne reveleze surpriza prezenței lui Liviu Dragnea la ședinta PNȚCD de ieri, așteptăm cu nerăbdare veștile!

PROVOCARE

Va astept pe pagina noastra oficiala de Facebook, sa va spuneti parerea despre…..         

CINE CONDUCE CU ADEVARAT APP?! CE SE INTAMPLA DE FAPT CU, SI IN ACEST PARTID?!

http://Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts