Ziar Magazin Online

Curtea Constitutionala din Romania hotaraste oficial si definitiv; ” Starea de Alerta si toate restrictiile sunt NECONSTITUTIONALE! ”

Atasez mai jos o imagine a comunicatul oficial al CCR prin care hotaraste cu unanimitate de voturi ca Starea de Alerta si toate restrictiile care decurg din instituirea acestei stari sunt NECONSTITUTIONALE!

DECIZIE DEFINITIVA SI GENERAL OBLIGATORIE

Oare, cati romani stiu faptul ca Starea de Alerta si toate restrictiile sunt neconstitutionale, decizie luata de CCR de cateva luni de zile!?

La cate TV de stiri ati vazut sa se vorbeasca despre asta? Vi se pare un subiect nesemnificativ faptul ca ne sunt incalcate drepturile si libertatile garantate de Constitutia Romaniei in mod flagrant si ilegal? Mie mi se pare un subiect nu important, ci de maxima importanta, dar de ce totusi TV de stiri nu vorbesc despre asta, sa fie cumva o imensa conspiratie indreptata impotriva poporului roman???

In primul rand, se pare ca in Romania nu a fost declarata in mod oficial Starea de Pandemie, ceea ce din start ridica un urias semn de intrebare! Daca nu este declarata aceasta stare, in baza carui fapt se decide Starea de Alerta si restrangerea drepturilor si libertatilor romanilor? Acestea se pot restrange doar in cazuri REALE de Pandemii sau alte situatii delicate la nivel national si, atentie, doar prin LEGE votata in Parlament si in nici un caz prin Ordonanta de Urgenta!

Acestea fiind spuse, sa stiti si sa-i anuntati pe toti prietenii si cunostintele ca orice amenda data pentru incalcarea unei restrictii, de la nepurtatul mastii si pana la lipsa certificatului verde, se anuleaza in instanta fara macar sa fie nevoie de un proces.

Politia Romana se afla intr-o extrem de bizara situatie, ea vegheaza la respectarea unei Legi care nu este Lege si este si neconstitutionala !!!!!!!!

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts