Ziar Magazin Online

” Cum a ajuns Ciolacu, un interlop cu un trecut tenebros, presedintele PSD ”, partid pe care l-a vandut intereselor straine!.

Presedintele noului PSD Marcel Ciolacu are un trecut intunecat inainte de 89′, o educatie cel putin dubioasa ce parvine de la unele ” structuri speciale ”, si multe firme care au avut contracte preponderent cu statul. Printre prietenii celebri ai lui Ciolacu il putem remarca cu usurinta pe celebrul terorist Omar Hayssam ???!!!

Nepotul tovarasului Ciolacu ajunge consilier la Ministerul Fondurilor Europene iar nepoata ajunge consiliera directorului de la Institutul Cultural Roman, ambii, evident, fara concurs!

Cel mai exploziv fapt il constituie asocierea a trei persoane la aceeasi firma, nepotul lui Ciolacu, sotia unui pesedist cunoscut din Timis si, SURPRIZA, sotia lui Grindeanu, prim-ministru in guvernul lui Dragnea. Dar, coincidentele se pare ca se tin lant, acest Grindeanu foarte apropiat de Ciolacu in timp ce era prim-ministru ii face o vizita noaptea acasa, impreuna cu sotia ………… lui Iohanis. Dupa aceasta vizita a lui Grindeanu acasa la Iohanis se pare ca securitatea l-a racolat total astfel incat, Liviu Dragnea a fost nevoit sa-l schimbe pentru ca Guvernul se impotmolise complet.

Deci, dupa debarcarea adevaratului lider politic Dragnea, Ciolacu, un politician care cu greu insira trei cuvinte coerente si care, in mod evident este un ” prostanac ” de marca, ajunge presedintele celui mai mare partid politic din Romania la acea vreme PSD.

Cat de intamplatoare pot fi aceste coincidente, vizita lui Grindeanu acasa la Iohanis, blocarea activitatii Guvernului de catre Grindeanu dupa vizita la Iohanis, prietenia si asocierea indirecta a lui Ciolacu si Grindeanu in activitati economice, ascensiunea unui incompetent si incapabil lider la varful PSD, Ciolacu in speta, ajungerea la conducerea PSD atat a lui Ciolacu cat si a lui Grindeanu si, dupa schimbarea conducerii PSD acest partid face alianta cu PNL si il sustine pe Iohanis ?!?!?!

Si, cireasa de pe tort, la cateva luni dupa intrarea PSD la guvernare romanii primesc aceste facturi uriase la energie, ESCROCHERIE sustinuta si incurajata de PSD! Pai, daca luam in considerare ca PSD -ul actual este condus de Ciolacu, un interlop cu evidente lipsuri intelectuale si morale, putem intelege foarte usor natura infractionala a acestui guvern care nu are alt scop decat acela de a distruge Romania!

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts