Ziar Magazin Online

Cristian Terheș este dat afară din PNȚCD și acuzat oficial de fapte penale grave!

diverse 16 mai 2022

DE LA SUBLIM, LA GROTESC, NU E DECAT UN PAS 


Această veste vine ca o bombă, pentru milioane de oameni, de români în special. Este oare posibil ca acest Cristian Terheș să devină dintr-un erou, un infractor?! 

Cristian-Vasile Terheş a fost ales europarlamentar pe lista PSD, la alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019, potrivit rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Central.

Marea Întrebarea este, dacă a fost vreodată cu adevarat patriot, naționalist, sau a facut un circ ieftin, avand în spate interese oculte?! Cristian a devenit un adevărat ”erou”, protestând foarte activ în fața Parlamentului European și pe Facebook, împotriva încălcarii flagrante și ilegale ale Drepturilor Omului, in timpul așa numitei Plandemii!

O să pun aici informațiile despre el, exact așa cum sunt ele prezentate pe Pagina Oficială de Facebook a lui Aurelian Pavelescu, Președintele PNȚCD:

”LUI CRISTIAN VASILE TERHEȘ, EXCLUS DIN PNȚCD, PNȚCD I-A DEPUS DOUĂ PLÂNGERI PENALE, LA PARCHETUL GENERAL ȘI LA DIICOT. INDIVIDUL SE ÎNTOARCE ÎN ANONIMAT ȘI E DISPERAT – I-AU RĂMAS DOAR INFRACȚIUNEA ȘI MINCIUNA.”

”Dl. Cristian Vasile Terheș a fost dat afară din PNȚCD în 04.05.2022 pentru neplata cotizației, dar și pentru comportamentul mizerabil în interiorul partidului. Un personaj scos din anonimat și făcut om de mine și Liviu Dragnea, căruia nu i-a dat nici măcar un telefon în timpul detenției și nici după eliberare, până în ziua de azi – un caracter deplorabil.

La Comitetul Național de Conducere al partidului din 06.05.2022 nu i s-a permis accesul în sediul PNȚCD din partea țărăniștilor scârbiți, iar patrula de la Secția 8 Poliție, apelată chiar de dl. Terheș, a constatat excluderea și i-a interzis oficial accesul în sediul partidului.

Ulterior, dl. Terheș s-a apucat de infracțiuni, furând un Registru intern al PNȚCD, pentru care joi, 13.05.2022, PNȚCD a înregistrat o Plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru furt.

După CNC din 06.05.2022, același dl Terheș, specializat în activități informatice în SUA, a intrat fără drept în sistemul informatic al PNȚCD, pe care l-a preluat infracțional. Sistemul a fost recuperat de PNȚCD prin depunerea actelor oficiale ale partidului, Aurelian Pavelescu fiind Președintele PNȚCD înregistrat în Registrul partidelor al Tribunalului București. Imediat, PNȚCD i-a făcut Plângere penală dlui Terheș la DIICOT, pentru săvârșirea a 4 infracțiuni informatice, Plângerea fiind depusă la 13.05.2022. Nu are nicio scăpare. Este ceva nemaivăzut în istoria politicii românești și europene.

Astăzi, după ce a aflat de întâlnirea Biroului Național de Conducere al PNȚCD cu dl. Liviu Dragnea, văzându-și viitorul politic ruinat, dl. Terheș a dat publicității o serie de minciuni demențiale, reluând toate calomniile care s-au făcut împotriva mea în ultimul deceniu, situații care au fost clarificate de mult, ”vechii” țărăniști având grijă încă de atunci să-mi facă plângeri penale, care s-au închis oficial de ani și ani.

În același timp, deși singura dovadă a calității de Președinte al unui partid este Registrul partidelor la Tribunalului București, unde este consemnat Aurelian Pavelescu, în delirul care l-a cuprins, dl Terheș susține că m-a dat el afară pe mine, el fiind pe trotuar, după obiceiul cunoscut. Ce om este acesta? Cât de mult poate minți, când este vorba despre documente oficiale? Câtă nerușinare poate avea? Nelimitat.

Toate informațiile pe care le-a făcut publice sunt din Rapoartele oficiale și publice ale Autorității Electorale Permanente, care consemnează datorii și amenzi ale PNȚCD. Dacă AEP ar fi constatat infracțiuni, ar fi sesizat chiar AEP organele de urmărire penală, ceea ce nu s-a întâmplat. PNȚCD a acumulat datorii, nefiind finanțat de la bugetul de stat de 22 de ani, datorii minore, a căror modalitate de plată a și fost stabilită în CNC din 06.05.2022, prin votul liderilor partidului.

Dl. Terheș este speriat și pentru că CNC l-a somat să trimită partidului rapoartele privind cheltuirea banilor europeni primiți în numele PNȚCD, deși era obligat să raporteze partidului din oficiu și a refuzat de mai mult de un an (este vorba de alte zeci de mii de euro). Avem informații că acești bani s-au folosit fraudulos, cu devize false, iar, pe de altă parte, că dl Terheș a folosit și alți bani europeni în mod ilegal. PNȚCD va solicita OLAF și Parlamentului European să facă verificări specifice. Angajarea cel puțin a unei persoane pentru a lucra pentru partid, în afara Biroului de europarlamentar, ceea ce reprezintă infracțiune, este probată.

PNȚCD a hotărât, de asemenea, să recupereze banii datorați la partid de dl Terheș, printr-o acțiune civilă.

Nerușinarea, brutalitate și arivismul acestui personaj, îmbinate cu oportunismul politic grețos, sunt fără precedent în spațiul public românesc și, probabil, european.

Unele voci afirmă că dl Terheș a fost și caterisit de Biserica Greco-Catolică, pentru că ar fi slujit în paralel, pentru bani, și pentru unele culte neoprotestante în SUA, ceea ce este interzis canonic.

N-am dorit să fac publice aceste chestiuni, dar gesturile nedemne ale personajului, de a murdări PNȚCD, unde a fost primit deschis și care l-a făcut om, vor fi aspru pedepsite (în ultimii 3 ani dl. Terheș a încasat de la PE 1,5 milioane de euro și nu și-a plătit nici măcar cotizația, iar până la sfârșitul mandatului va mai încasa mai mult de 1 milion de euro: va primi pensie pentru mandatul de europarlamentar 4.000 de euro/lună toată viața).

Asemenea personaje poluează din plin spațiul public românesc, fiind folosiți în orb sau oferindu-se structurilor care vor să compromită mișcarea suveranistă și conservatoare.”

http://Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts