Ziar Magazin Online

”CPN” partidul lui Dan Chitic și Aurelian Popa, o reală optiune politică pentru românii patrioți care vor să lupte pentru România!

MEDIASTIRI 07 08 2022 POLITICA

AU ÎNCERCAT SĂ NE ÎNGROAPE, DAR NU AU ȘTIUT CĂ SUNTEM SEMINȚE – DAN CHITIC


Dan Citic (avocat) și Aurelian Popa (IT – ist), doi luptători pentru drepturile și libertățile românilor, ce au înfruntat ferm abuzurile ilegale din timpul Plandemiei, vin cu o platforma politică suveranistă

”Coaliția pentru Națiune”


Acest partid vine cu o initiațivă cu adevărat în interesul poporului român, numită Legea Suveranității

”Legea pentru protejarea interesului superior și suveran al poporului și al cetățeanului român”

Declarație de intenții:

“Noi, poporul român, inițiem acest proiect de lege numit Legea Suveranității pentru a pune capăt abuzurilor medicale, interzicerea exportului de lemn brut pentru 100 de ani, repatrierea rezervei de aur, interzicerea finanțării serviciilor secrete din activități comerciale cu caracter privat, introducerea de pedepse concrete pentru încălcarea Constituției țării și protejarea resurselor umane și naturale ale României.”

Aurelian Popa, Vicepreședinte Coaliția pentru Națiune

Coaliția pentru Națiune mai are ca scop principal, unirea tuturor forțelor patriotice din România, pentru a construi o unică forță politică și civică, care va avea puterea să schimbe actuala arhitectură administrativă a României.

Dan Chitic si George Simion: ,,Împreună suntem mai PUTERNICI” – YouTube

România se afundă în dictatură, cenzura a devenit politică de stat – Dan Chitic!

”Închiderea News România este certificatul de naștere a totalitarismului in România! Coaliția trădării PSD-PNL-UDMR-USR este noul partid unic si, ca orice Partid Unic, nu are nevoie nici de critici și nici de opoziție. Motiv pentru care ucide “câinele de pază al democrației”, ucide presa independentă prin intermediul CNA, devenit un “hingher” al dictaturii nou instaurate. După amenzile exorbitante cu care a fost pedepsit Gold FM, acum se ajunge la nivelul următor: se închid instituții de presă!

Se Închide News România, ultima televiziune cu adevărat LIBERA! Fără niciun motiv legal. Pentru ca pot! Pentru ca vor! Pentru ca libertatea de exprimare ii deranjează…Pentru ca Adevărul ii doare! Adevărul le este dușman!

Un stat care susține teroarea prin propaganda plătită de la buget și închide ultimele canale media libere își proclamă statutul de dictatură! Ei nu se mai ascund! Totul e la vedere!” – Dan Chitic

Dan MV Chitic

”Din punct de vedere politic, Dragnea a fost primul om politic care a susținut public in mod consecvent suveranismul.”

”Dragnea eliberat! Din punct de vedere juridic, a fost îndreptată parțial o mare nedreptate, un abuz al “Statului de drepți”. Păcat ca nu a mers pana la capăt. De aceea, dintr-o îndoită perspectivă, mă bucură eliberarea lui Dragnea. Mă aștept ca acum, fără jumătăți de măsura, Liviu Dragnea sa susțină public #LegeaSuveranității, concretizarea și cheia de bolta a proiectului suveranist.”

Indicii. Dan Chitic președintele partidului Coaliția pentru Națiune, Aurelian Popa vicepreședintele partidului CpN, Dan Chitic și Aurelian Popa vin în fața românilor cu o nouă opțiune politică, Dan Chitic și Aurelian Popa înființează Coaliția pentru Națiune, un partid suveranist.

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts