Ziar Magazin Online

”CpN” noua speranță politică a României! Dr. Răzvan, Dan Chitic, Aurelian și Capsali, echipa câstigătoare în 2024!

MEDIASTIRI 11 08 2022 POLITICA

”Actuala clasă politică a arătat un dispreț teribil față de cetățean” – Dan Chitic


COALIȚIA pentru NAȚIUNE este în acest moment cea mai mare speranța și cea mai bună opțiune politică pentru România

”Constituțiile se nasc din caractere, nu din pietre sau pomi” – Socrate

După o luptă aprigă din poziția de Societate Civică, Dan Chitic și ceilalți patrioți aliați care au înființat CpN, au înțeles că nu asta este calea corectă pentru a putea determina o schimbare în administrarea acestei țări. Care a fost influența Societății Civice în România în ultimii 30 de ani? Nici una, orice schimbare de parcurs a României se poate face doar de pe o poziție politică. Decizia lui Dan Chitic de a-și continua lupta inființand un partid politic, este decizia corectă.

În celebra lucrare Republika, (unde Platon prezintă învatatura lui Socrate) Socrate face o afirmație oarecum șocantă: ”Nu contează atât de mult legile și principiile de guvernare într-o ”cetate,” pe cât de mult contează caracterele celor care conduc cetatea!”

El chiar insistă că, cu cat o societate are mai multe legi, cu atât ea este mai departe de a fi condusă pe principii ”drepte!”

In mod absolut evident, caracterele celor patru patrioți care au lansat platforma politică COALIȚIA pentru NAȚIUNE, sunt cele mai potrivite pentru ”a guverna cetatea” România!

Doctorul Răzvan Constantinescu, unul dintre cei mai curajoși, inteligenți și integri medici, unul dintre cei mai iubiți români.

Avocatul Dan Chitic, un mare patriot, un luptator curajos și puternic pentru suveranitatea, independența și bunăstarea României.

Aurelian Popa, un IT – ist care, alături de Dan Chitic duce o luptă aprigă contra intereselor străine în România, pentru dobandirea suveranitații. Dintr-un anumit motiv, ii voi acorda în mod special lui Aurelian un vălmășag de aprecieri și respect din partea mea.

Iulian Capsali, jurnalist și om de cultură, fost Director Editorial la România Liberă, regizor și moderator la B1 TV, un om cu o personalitate la fel de meșteșugită precum exprimarea lui, un om de o evidentă calitate intelectuală și morală.

CpN se prezintă a fi cea mai bună platformă politică din România

”Așteptarea a luat sfârșit: Coaliția e aici!

Pentru Națiune!

Și noi suntem în Coaliția pentru Națiune!

Împreună,Răzvan, Aurelian, Iulian și cu mine, vom face din #LegeaSuveranitățiil  lege pentru România. Și o vom aplica!

Noi vom reda #RomâniaRomânilor, pentru că România trebuie să revină Națiunii Române!

Veniți alături de noi în partidul de care România are nevoie de 32 de ani și înscrieți-vă lahttps://coalitiapentrunatiune.ro/adeziune/.

Veniți alături de noi! Veniți in Coaliție!”

Indicii. COALIȚIA pentru NAȚIUNE noua speranță politică, CpN un partid suveranist condus de patru caractere impecabile, Răzvan Constantinescu implicat în cel mai valoros proiect politic, Dan Chitic, Răzvan Constantinescu, Aurelian Popa, Iulian Capsali cei patru patrioți care au lansat cel mai eficient proiect politic pentru România.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts