Ziar Magazin Online

Cosmin Gușa primește o ” Placuța Suedeză ”de 10 000 euro. Fost patron la REALITATEA TV, sustinator puternic al regimului Iohannis!

14 MARTIE 2022

GUȘA ESTE PIESA PRINCIPALĂ A MECANISMULUI CARE L-A SUSȚINUT PE IOHANIS

Cosmin Gușa, fost patron la REALITATEA TV in timpul campaniei pentru europarlamentare, principalul sustinător al USR – ului, al lui Iohannis și al partidului său PNL 

Cine oare a fost cel mai mare sustinator al venirii la guvernarea Romaniei a acestui guvern al lui Iohannis domnule Cosmin Gusa, nu cumva chiar dumneata impreuna cu angajatul tau de atunci Rares Bogdan?

Eram la cazat Herculane si urmaream campania petru Europarlamentare cand, Rares Bogdan intr-o emisiune la REALITATEA TV, post al carui patron era Gusa, se adreseaza milioanelor de pesedisti ……. BOLSEVICILOR!

CNA executa GOLD FM, amendă de 50 000 lei ( 10 000 euro ) pentru …. nimic, spune Gușa, care mai afirmă faptul ca ia in considerare sa-și suspende emisiunea…..

Hai bre nea Gusa, acuma serios, da cine era disperatul sa pice PSD – ul lui Liviu Dragnea si sa vina la putere PNL + USR + Iohannis? Cine lovea in PSD cu toata forta, cine ii jignea pe pesedisti, ii facea analfabeti, comunisti, bolsevici etc.etc, nu cumva prietenul dumitale Rares Bogdan, chiar in emisiune la televiziunea ta? 

Cum, sufera copilul tau ca ii este pusa in pericol afacerea GOLD FM? Dar copilul lui Liviu Dragnea nu o fi suferit ca tatal lui a fost condamnat nevinovat, fara sa existe nici o FAPTA si nici o PROBA impotriva lui?

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

 

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts