Ziar Magazin Online

”CORUPȚIE LA VÂRFUL UE” Eva Kaili, arestată pentru „apartenenţă la o organizaţie criminală, spălare de bani şi corupţie!”

MEDIASTIRI 31 12 2022 STIRI EXTERNE

Qatar, o ţară din Golf, suspectată că a oferit mari sume de bani şi cadouri generoase pentru a influenţa decizii politice şi economice ale Parlamentului European

Vicepreşedinta elenă a Parlamentului European, Eva Kaili, şi alte trei persoane au fost inculpate şi încarcerate în Belgia, într-o anchetă privind suspiciuni de corupţie în legătură cu Qatarul, în cadrul acestei instituţii a Uniunii Europene.

Kaili, în vârstă de 44 de ani, este un fost prezentator de televiziune elenă şi europarlamentar din 2014. Partidul Socialist Grec, al cărei membru este Kaili, a anunţat vineri seară că a fost exclusă din partid. Socialiştii şi democraţii din Parlamentul European au suspendat-o pe Kaili din grup, decizia intrând în vigoare imediat.

Patru persoane au fost încarcerate după inculparea lor de către un judecător de instrucţie din Bruxelles pentru „apartenenţă la o organizaţie criminală, spălare de bani şi corupţie”, a precizat Parchetul Federal într-un comunicat.

Eva nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentară deoarece,

infracţiunea de care este acuzată a fost constatată „în flagrant delict” 

Sursa a confirmat informaţiile din presă conform cărora Eva Kaili era în posesia unor „saci cu bani” vineri seară când a fost arestată de poliţia belgiană.

Ancheta este condusă de un judecător de instrucţie de la Bruxelles și are ca obiectiv de anchetă,

”Acţiunile unei ţări din Golf suspectate că ar influenţa deciziile economice şi politice ale Parlamentului European prin plata unor sume de bani substanţiale sau oferirea de cadouri semnificative”, a subliniat parchetul federal.

Deci, ca să înțelegem, la varful Parlamentului European, oamenii despre care se poate spune că ar conduce destinele țărilor membre, cei care ne dau nouă lecții de moralitate, de integritate, de performanță politică, umblă cu sacii de bani, umblă cu șpăgi de sute de mii de euro!? UE, această construcție politică coruptă, creată pentru a subjuga și jefui țările de mâna a doua, cum este și România, în care salariul minim este de 350 de euro, își trăiește ultimile zile ”de glorie!”


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts