Ziar Magazin Online

Copii născuți cu coadă în Turcia?! Erdogan dezvăluie public efectele cumplite ale vaccinurilor Pfizer și Moderna!

MEDIASTIRI 09 02 2023 CONSPIRATII

Iată de ce, cele 2 cutremure Război geofizic al cabalei (SUA-NATO) asupra Turciei


Turcia declară și arată probe la TV națională că mămici gravide vaccinate cu Pfizer și Moderna au născut copilași cu coadă – hibridizați

Cronologie:

Acum aproximativ 2 – 3 săptămâni, Erdogan este cenzurat în văzul tuturor la Davos deoarece spunea adevărul despre sioniști.

Pt că a fost cenzurat într-un mod incalificabil, se ridică și pleacă. Apoi, TV de stat turcă prezintă cazurile de nou-născuți hibridizați de vaxinul Pfizer, având coadă de animal.

Apoi a urmat ce a văzut o lume întreagă acum câteva ore: cutremure de 7-8 grade ce au dus la mii de morți, zeci de mii de răniți, și pagube de mii de miliarde de euro.

Vizionați cazul altui stat „urecheat” de Ocultă cu arma geoclimatică HAARP ce a dus la tsunami-ul din 2011. https://t.me/AG_RealEducation/212

Ce reprezintă acest eveniment? O pedeapsă, sau o îngropare (în moloz) a subiectului cu copilași hibrizi? https://t.me/AG_RealEducation Mai jos sunt detalii legate de televiziunea și persoana care a prezentat acest video!

Bebeluși născuți cu anomalii fizice în Turcia

Televiziunea turcă Beyaz a difuzat imagini cu bebeluși născuți cu defecte oribile după ce mamele lor au primit injecții de la Pfizer și Moderna.

„Copiii se nasc cu un ochi și o coadă. Acesta nu este un vaccin. Aceasta este o mutație genetică”, a declarat Fatih Erbakan, președintele Partidului pentru Bunăstare din Turcia. 

Bébés nés avec une queue en Turquie La télévision turque Beyaz a montré des images de bébés nés avec d’horribles malformations après que leurs mères aient reçu des injections de Pfizer et de Moderna. „Les enfants naissent avec un œil et une queue. Ceci n’est pas un vaccin. C’est une mutation génétique”, a déclaré Fatih Erbakan, président du Parti turc du bien-être. 

VIDEO!Link-ul cu materialul prezentat de TV turcă

#TurkeyTheNewJapanHaarpPunishment


Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts