Ziar Magazin Online

” CODRIN STEFĂNESCU ” vine cu o Inovație in politica de avangardă a APP!

Partidul Alianta Pentru Patrie, organizat si structurat de Codrin Stefanescu poate intra cu usurinta in Cartea Recordurilor pentru ritmul incredibil de crestere. Dupa doar doua luni, APP avea…ATENTIE, in jur de 80 000 membri, de patru ori mai multi decat USR

Incercam sa facem cateva dezvaluiri din interiorul APP. Interesant este ca ritmul nebunesc de inscriere in APP continua si in prezent. Pe fondul acestui rimt neasteptat de mare in unele judete au aparut mici tensiuni intre diferite ”bisericute”. Acest lucru este de fapt normal, deoarece una dintre performantele APP este numarul record de membri inscrisi care nu au mai facut niciodata politica. In plus, membri care au venit la inceput in APP au capatat o oarecare omogenitate! Astel, multi dintre cei ” noi ” care au venit cu idei si dorinta mare de a face ceva au o viziune a lucrului politic diferita de organizatiile deja structurate, cei ” vechi ” avand deja linia de lucru stabilita. AICI VINE INOVATIA

Codrin Stefanescu vine cu o inovatie care va revolutiona politica romaneasca si, de ce nu, chiar politica internationala, o inovatie care incurajeaza performanta, integritatea si meritele membrilor APP

Incerc sa redau cat mai fidel ideea. Sa zicem ca vine la Codrin un membru nou si ii spune…..Codrin, eu vreau sa fac performanta pentru APP dar organizatia de la mine din oras este conservatoare, nu are o viziune dinamica! Altcineva vine si ii spune lui Codrin….. eu vreau sa fac performanta pentru APP dar in organizatia de la mine din oras sunt oameni ”rai”, eu sunt om bun! Atunci Codrin le spune…..ok, ceilalti sunt conservatori, sunt rai iar tu este un om super, DOVEDESTE-NE PRIN FAPTE!

Orice persoana care dovedeste credibilitate, integritate si dorinta de a lupta pentru bunastarea si independenta Romaniei va putea avea sustinere politica oficiala pentru a deschide un sediu APP unde va putea lucra cu oameni cu idei asemanatoare si cu care poate colabora eficient

Ideea pare absolut geniala prin simplitatea si eficienta ei. Oricum in orasele mai mari este normal sa fie deschise mai multe sedii ale partidului, asa ca, totul pare oarecum firesc, diferenta fundamentala este ca, in orasele unde apar mici tensiuni intre membri, tabara membrilor mai noi sau a celor care doresc sa fie mai dinamici are posibilitatea sa-si deschida separat un sediu si sa demonstreze ceea ce sustin, ca sunt mai buni. 

Cel putin la prima vedere aceasta idee inovativa si avangardista pe care Codrin intentioneaza sa o implementeze pare absolut geniala si ea va reforma iremediabil atat politica romaneasca cat si politica internationala

Sa vedem care ar fi efectele implementarii acestei viziuni politice inedite! In afara de niste mici detalii legate de functii, detalii total nesemnificative care vor fi reglementate pe parcurs, rezultatele ar fi….

 

  • Cel mai important efect ar fi disparitia in totalitate a oricaror tensiuni dintre membri, deoarece au posibilitatea sa se reorganizeze si fiecare sa lucreze cu oameni cu care se intelege.

  • Se va dezlantui o competitie acerba intre organizatii, ceea ce va duce la o activitate extraordinar de productiva, fiecare sediu va dori sa demonstreze ca este mai bun, ca aduce mai multi membri in partid, ca promoveaza mai bine imaginea partidului etc. etc.

  • Din momentul implementarii acestei idei nu va mai pleca nici un membru din partid pe motiv de conflict cu colegii, fiecare va avea sansa sa lucreze cu oameni asemeni lui.

  • Si, foarte important, nimeni, niciodata nu mai poate spune ca liderii partidului sunt subiectivi sau partinitori. Oricum este evident ca nu sunt!

Sper ca am reusit sa prezint aceste informatii din interiorul APP cat mai obiectiv si corect, informatii pe care le-am obtinut cu greu! Si, ramane de vazut daca lucrurile chiar se vor intampla asa sau o alta strategie mai eficienta isi va face aparitia!
spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts