Ziar Magazin Online

Carlson Tucker-”Zelenski este un dictator mincinos care a desființat democrația, opoziția și presa liberă din Ucraina!”

MEDIASTIRI 05 11 2022 CONSPIRATIE

FOX NEWS- ”Sub pretextul războiului, Zelenski a scos toate partidele de opoziție în afara legii și a desființat Presa liberă din Ucraina”

Carlson Tucker, reporter la Fox News, întreabă pe bună dreptate: ”De ce toată lumea minte despre Zelenski și Ucraina!?” Și de ce America și Occidentul susține comportamentul dictatorial al lui Zelenski, numind asta ”democrație!”

Faptul că guvernul ucrainian al lui Zelenski este unul dictatorial, a început de mult timp să iasă la iveală, întrebarea înfricoșătoare este urmatoarea: De ce mass media internatională ne minte și nu ne spune adevărul, ce se ascunde în spatele acestei manevre de dezinformare!? Să vedem mai departe ce spune Carlson în emisiune.


Carlson Tucker

Carlson Tucker, reporter la ”FOX NEWS”, devoalează dictatura guvernului lui Zelenski

”În Ucraina există un partid politic de opoziție intitulat Opoziție pentru Viață, cu 43 de locuri în parlament, este cel mai mare partid de opoziție de din țară. Volodimir Zelenski a interzis acest partid, platforma Opoziție pentru Viață i se interzice orice activitate pe teritoriul Ucrainei. Cu un simplu ordin, Zelenski a făcut imposibil să mai poată cineva candida împotriva sa la președinție. Dar, guvernul de la Kiev nu interzis doar platforma Opoziției pentru Viață, ci și încă alte 10 partide din opoziție despre care a considerat că nu îi sunt suficiente de loiale. Toate se află acum în afara legii. Zelenski s-a folosit de acest conflict pentru a transforma Ucraina întru-un partid stat, ceea ce realmente este țara sa în prezent.

”Zelenski a scos în afara legii 11 partide din opoziție și a preluat controlul presei printr-un decret, care unește toate canalele TV într-o singura Platformă, pe care el o controlează”

După ce a interzis opoziția, a preluat controlul presei din țară. Zelenski a semnat un decret prin care unește toate canalele naționale de televiziune într-o singură platformă, pe care o controlează. El a explicat că acest gest este o măsură de unificare a informației.

”Dacă ăsta nu este Zelenski de care ați auzit la toate televiziunile, atunci nu ați fost foarte atenți la ceea ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina”

Zelenski și-a consolidat controlul complet asupra Ucrainei de multă vreme, cu multă înainte de invazia Rusiei și de război. Principalul său candidat a fost arestat și toate bunurile au fost confiscate, în același timp, Zelenski a închis trei dintre cele mai populare canale de televiziune, care erau critice la adresa lui. Aceasta nu este democrație, este dictatură.

Poate că ar trebui să fim foarte îngrijorați de liderii noștri din America, reacția pe care o au aceștia față de ce se întamplă în Ucraina, față de dictatura care devine din ce în ce mai mare acolo pe zi ce trece. Doar pentru că Rusia a invadat Ucraina nu înseamnă că trebuie să minți în legătură cu guvernul Ucrainei. De fapt, dacă ți-ar păsa atât de mult de Ucraina, nu ți-ai dori să trăiască sub un dictator, așa că ai fi foarte supărat de ceea ce Zelenski a făcut acolo.

Da, dar liderii noștri nu sunt deloc supărați pe Zelenski, îl susțin și îl încurajează, chiar și atunci când știu foarte bine ceea ce se petrece acolo.

”Este o minciună să le spunem americanilor că ceea ce se întâmplă în Ucraina este democrație, ar trebui să le spunem americanilor adevărul dar nimeni nu o face, toată lumea minte”

De ce mint!? De ce să ne spui nouă că Ucraina este un model de democrație când nu e? Poate pentru că în Ucraina acum este acel tip de democrație pe care liderii noștri vor să-l vadă implementat și aici la noi în SUA. Este teribil să te gândești că acest lucru ar putea fi și adevărat. Liderii noștri îl plac pe Zelenski nu pentru că este liderul poporului ucrainian, ci pentru că este exact acel gen de lider care își doresc și ei să fie, cu puteri de război extinse, care pot închide gura tuturor celor care se plâng.”

VIDEO.Ce spune Carlson despre dictatura lui Zelenski


TEME. Carlson Tucker întreaba îngrijorat, de ce suntem mințiți despre ce se întamplă cu adevărat în Ucraina, Volodimir Zelenski este un dictator, liderii americani îl plac și îl sustin pe Zelenski pentru ca și ei ar dori să fie ca el, lideri dictatoriali.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts