Ziar Magazin Online

Camen Dan, președinta MRS: ”NEMERNICIA DEMAGOGIEI agenților de influență antiromânești!”

MEDIASTIRI 20 05 2023 STIRI

Replica lui Carmen Dan pentru ”agenții de influență” anti-românești, slugile intereselor străine în România

Carmen DAN 

NEMERNICIA DEMAGOGIEI

”Constat cu stupoare, că la nici o zi distanță de la detalierea clară a motivelor care m-au determinat să revin în politică, am devenit (pentru anumiți agenți de influență anti- românești) VINOVATUL de… serviciu!

Sincer, nu credeam că o să-i sperie atât de tare demersul meu.

Ca să fiu exactă, domnul Stelian Ion care a trecut nițel pe la justiție ca să facă nimic, (exponent al USR – partid în vizibilă derivă politică) încearcă să acrediteze ideea potrivit căreia, modificarea (în forma actuală) a legislației privind protestele de stradă s-ar datora (culmea!) unei propuneri legislative pe care am inițiat-o cu mult timp în urmă.

Vreau să le reamintesc atât acestui domn, cât și (încă) Premierului Ciucă și domnului Marcel Ciolacu, “uzurpatorul” social – democrației din România, că în calitatea mea de Ministru de Interne am insistat (și insist și acum) pentru protejarea forțelor de ordine care au menirea de a păstra ordinea constituțională.

Asta înseamnă că polițiștii (vezi cazul de la Suceava și nu numai) sau reprezentanții forțelor de ordine nu trebuie să cadă victime ultrajului și unor acte de violență extremă.

Acesta este adevarata “substanță” a proiectului de lege, înaintat Ministerului Justiției în 2017, despre care nu stiu dacă a plecat în Parlament.

Dreptul de a protesta al oricărui cetățean român, este garantat de Constituția României !

Ori, Mișcarea România Suverană s-a obligat încă de la înființarea sa, să respecte Constituția și legile țării!

Și acum să vorbim despre ipocrizie: pentru aducere aminte, ce spunea PSD pe data de 28.03.2023 despre proiectul pe care l-au votat umăr la umăr cu PNL:

„Proiectul este de natură să intimideze organizarea și participarea la demonstrații sau mitinguri de protest, ceea ce afectează însăși fundamentul democrației. Libertatea de exprimare și libertatea întrunirilor sunt garantate de Constituția României și nu pot fi îngrădite în niciun fel. Poporul român este suveran, iar cetățenii trebuie să aibă libertatea de a-și exprima public nemulțumirile față de cei aleși, fără a fi intimidați sub sancțiunea pedepsei cu închisoarea.”

Pot înțelege frustrarea USR și a domnului Ion și Stelian, cărora nu le-a ieșit atunci o “lovitură strategică” la care membrii USR și nu doar ei, au participat activ.

Pot înțelege și adevăratele motive ale eliminării USR de la Guvernare (implicit a acelui domn Voiculescu de la Ministerul Sănătații).

Nu pot accepta însă ca numele de Carmen Dan să fie asociat unor manevre jenante, cu miza politică incertă, care își propun să-i protejeze pe Ciucă + Bode și Ciolacu de protestele dascălilor și ale altor categorii sociale, a căror răbdare a ajuns la limită!

Domnilor, plătiți astăzi prețul vasalității, incompetentei și impotenței decizionale. A lipsei de comunicare și de empatie, față de o țară pe care ați adus-o în genunchi, ca pe o cerșetoare balcanică, plângând la “porțile Europei civilizate”. Decontați astăzi, eșecul intrării în Schengen și vă este frica de furia poporului a carui suportabilitate se apropie de sfârșit.

Ceea ce pe mandatul meu, era “libertate de exprimare”, pe mandatul vostru este “încălcare gravă a ordinii publice”!

Vă deranjează strada de care erați îndrăgostiți, unde vă duceați cu copiii în brațe expunându-i unor riscuri necalculate. Acum vă sperie mulțimea din mijlocul căreia chiar primul om al țării, (știți voi, cel care proba geci roșii) îndemna tocmai la încălcarea ordinii publice. Cum nu puteți avea o cât de mică masă de cetățenii care să vă aplaude, să vă aduleze, mai bine să nu aveți deloc! Nici împușcați n-ați mai coborî acum in stradă! Bine că unii încă aveți girofare!

Dacă în disperarea voastră de a scapa de repercusiunile marii trădări naționale, alegeți sa vă “ascundeți” după fusta unei femei, atunci asta este adevarata valoare a “bărbăției” voastre.

Jalnică strategie, domnilor! Diletantă și lipsită de credibilitate.

De fapt, e prețul demagogiei și al ticăloșiei. Pe care Mișcarea România Suverană vă garantează că o să îl plătiți. Curând! Și pentru că în fiecare zi mai faceți câte o trăznaie, eu zic să vă căutați de pe acum avocați cu aviz ORNISS”.

 Pentru că ROMÂNIA

NU POATE FI IERTĂTOARE LA INFINIT!


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts