Ziar Magazin Online

” AYURVEDA”, în căutarea unei alimentații miraculoase sau a medicinii Divine bazate pe nutriție!

De milenii, oamenii s-au întrebat dacă există o alimentație miraculoasă care să ne ofere o sănătate perfectă și o viață lungă 


Se pare că o asemene alimențatie există, insă nu este doar un simplu mod de a ne hrani, este un mod de viață foarte complex, ce respectă anumite norme divine, anumite obiceiuri, ritualuri, care fac parte dintr-o armonie sacră

Informatiile pe care vi le voi prezenta in continuare le puteti gasi si in cartea ” Initierea” pag 159. Cine doreste sa aprofundeze acest subiect, ii recomand sa citeasca si aceasta carte.

In timpul unei partide de vanatoare din India, la care a participat si un englez, calul lui s-a impiedicat si el a cazut ranindu-se grav la coloana, astfel ca, el a fost transportat pe o targa de altii, nemaiputand sa mearga singur.

Maharajahul a venit in camera lui si l-a intrebat ce fel de medic doreste sa-l consulte, unul englez sau unul indian?

Normal ca el a preferat englez. Insa, dupa mai bine de 3 saptamani de tratament cu calmante impotriva durerii si odihna, sanatatea lui nu dadea nici un semn de ameliorare, ba din contra, se inrautatea progresiv, nu se mai putea ridica deloc si nu isi mai putea misca spatele si ceafa.

Atunci Maharajahul s-a in tors la el si i-a spus: ati dorit sa consultati un medic englez care nu v-a putut ajuta cu  nimic, va recomand sa consultati si medicul indian care este practicant de Ayurveda, el va va ajuta cu siguranta.

Dar ce este un practicant al Ayurvedei ?!

Un practicant al Ayurvedei este un initiat in Ayurveda. Vedele sunt cartile sacre ale indienilor care cuprind cea mai inalta filozofie de pe Pamant. Ele au mai multe parti, Ayurveda este stiinta sanatatii si contine toate secretele corpului uman, ale bolilor, ale metodelor de vindecare si ale principiilor prin care poate fi mentinuta starea de sanatate.

Acesti initiati cunosc de circa 5000 de ani stiinta inlocuirii organelor bolnave, cu organe sanatoase prelevate de la cadavre, puteau inlocui un ochi orb cu unul sanatos, si chiar un picior intreg, atat la animale cat si la oameni.

Ei stiau de mul timp ca, bacteriile care provoaca orice boala sunt celulele corpului invizibil al unui spirit demoniac.

( Acum vom putea intelege si vindecarile miraculoase facut de Isus prin alungarea spiritelor demoniace care ii posedau pe bolnavi )

Spiritul malefic ia in posesiune anumite persoane punand stapanire pe corpul lor fizic. In scripturile sacre ale indienilor se gaseste descrierea tuturor spiritelor malefice ale bolii care sunt reprezentate in detaliu si culori.

  • Demonul ciumei este un monstru de culoare neagra, nu intamplator aceasta boala mai este numita moartea neagra

  • Spiritul leprei are un cap care aminteste de un leu, de aceea leprosul poate fi recunoscut dupa forma leonina a capului sau

  • Spiritul Icterului este unul galben, motiv pentru care se mai numeste si febra galbena

  • Pneumonia este provocata de un spirit urias rosu, care pare alcatuit din flacari. Nu intamplator aceasta boala se manifesta printr-o temperatura nejustificat de ridicata a corpului fizic

Foarte multi bolnavi vad de multe ori demonii bolii care ii ataca dar, daca spun ceea ce vad, cei din jurul lor spun ca ei delireaza de la boala.

Medicul Ayurvedist mi-a dat niste pastile pe care trebuia sa le iau de trei ori pe zi zi. La plecare, mi-a spus ca in trei zile voi fi vindecat.

In ziua urmatoare medicul s-a intors, i-a dat alte pastile, l-a pus sa realizeze cateva exercitii de respiratie dublate de focalizarea corecta a constiintei.

In cea de-a treia zi omul a fost complet refacut si, uimit, l-a intrebat pe doctor ce i-a administrat ca tratament de a putut sa-si recapete sanatatea intr-un mod atat de miraculos……..?!?!?!

AYURVEDA este o știință sacră a nutriției și a sănătații, structurată de înțelepții clarvăzători ai Indiei, acum câteva mii de ani. Un autentic practician Ayurvedist poate realiza veritabile miracole, vindecând absolut orice boalaă

Stiinta noastra se transmite din tata in fiu. Atunci cand un parinte isi initiaza fiul in aceasta meserie, el face un legamant potrivit caruia nu va divulga niciodata, nimanui secretele, in nici o imprejurare……..

Prepararea acestui remediu presupune pastrarea lui intr-un creuzet perfect ermetic inchis timp de cateva saptamani, la o temperatura constanta. Acest procedeu dezvolta asemenea proprietati la aurul mort, incat devine un aur viu. Daca pastrezi timp de 21 de zile un ou la o temperatura constanta de 40 grade, el devine un pui viu.                                                                                Daca expui oul timp de 10 minute la o temperatura de 100 grade, din el nu va iesi niciodata un pui, ci un ou fiert.

La fel cum poti magnetiza fierul, poti face din aurul obisnuit un aur viu, el capata aceeasi vibratie ca si energia noastra vitala, care este viata insasi si care actioneaza intr-o maniera miraculoasa asupra fiintelor vii.

Aici putem remarca o uimitoare asemanare cu Alchimia ( despre care vom vorbi si noi )

Maharajahul nostru este un om varstnic, dar el mai doreste sa aiba o viata sexuala cu sotia sa favorita. Gratie acestor pilule pe baza de aur, el a putut sa-si pastreze virilitatea unui barbat tanar.

Intrebat fiind doctorul de ce initiatii pastreaza cu atata sfintenie secretele acestei arte, el raspunde…

Cand tatal isi initiaza fiul in aceasta stiinta, fiul trebuie sa faca doua legaminte, unul ca nu divulga nimanui, niciodata aceste secrete si altul, un legamant de castitate. De aceea, fiul nu primeste aceasta initiere decat dupa ce se casatoreste si face copii. Arata-mi un singur medic occidental dispus sa practice castitatea de dragul acestei stiinte!

Experienta ne-a aratat ca medicii vostri nu doresc altceva decat sa se imbogateasca de pe urma acestei stiinte. Atunci cand umanitatea va avansa suficient de mult, practicienii Ayurveda isi vor dezvalui cu draga inima misterele. Deocamdata, occidentalii isi folosesc toate descoperirile pentru autodistrugere.

V-am oferit cateva informatii secrete, pentru a intelege ce inseamna cu adevarat stiinta nutritiei si a sanatatii, de unde vine si ce poate sa faca ea cu adevarat. Multe descoperiri ale stiintei despre trecutul indepartat al omenirii, releva faptul ca, in multe domenii omenirea era mult mai avansata acum cateva mii de ani decat este acum, Medicina si Nutritia fiind doua dintre acestea!

Nutritionistii pe care ii vedem pretutindeni, ca un fel de inflatie a neroziei umane, nu sunt altceva decat niste sarlatani iscusiti sau niste biete victime ale propriei lor stupiditati.

Facebook – MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts