Ziar Magazin Online

” AUR TRECE PE PRIMUL LOC INAINTEA PSD ” in preferințele electorale ale românilor după o campanie neobosită a lui George Simion!

AUR ESTE PE PRIMUL LOC IN PREFERINTELE ROMANILOR INAINTEA PSD


După o neobosită campanie impotriva dictaturii medicale, impotriva ingrădirii drepturilor si libertăților românilor garantate de Constitutie, AUR reușește sa ocupe primul loc in preferințele electorale ale românilor

AUR a fost ajutat foarte mult chiar de PSD prin alegerea sustinerii acestui guvern criminal care doreste sa distruga Romania. Dupa ce romanii au inteles ca PSD este principalul vinovat de facturile uriase la energie, acest partid pica in mod vertiginos in sondaje. PSD a votat in Parlamentul Romaniei liberalizarea pretului la energie. Daca PSD alegea sa faca alianta cu AUR si sa-l suspende pe herr president Iohanis, genocidul cu facturile imense la energie nu ar mai fi avut loc.

Stiu, la TV ni se prezinta niste sondaje in care PSD are 35 %, 45 %, 85 % si chiar 150 %. Problema este in felul urmator, intrebati-le pe primele 10 persoane cu care va intalniti pe cine ar vota daca ar fi acum alegeri, AUR sau PSD ???

Eu va spun, daca faceti acest sondaj veti fi socati, nu stiu daca 2 persoane din 10 vor spune ca voteaza PSD!!!

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts