Ziar Magazin Online

”AUR” este singurul partid parlamentar care a votat contra adoptării Legii PLX 145, care permite statului să ia copiii familiilor din România cu forța!

MEDIASTIRI 13 05 2023 STIRI

Parlamentarii AUR sunt singurii care au votat împotriva Legii care îi permite statului român ca, din diverse motive, să-i bage pe anumiți copii cu forța în Centre special amenajate

Gabriela Firea, cea care l-a trădat pe Liviu Dragnea, cea care a contribuit decisiv la ruperea PSD – ului și preluarea lui de către gruparea lui Iohanis, a venit cu o propunere de lege prin care, dacă nu sunt respectate anumite condiții de către o familie, copiii pot fi luați cu forța de către statul român și duși într-un Plasament special construit.

”Această lege trebuie respinsă în integralitate pentru că este inutilă. Avem legislație în vigoare care permite să ajutăm copiii săraci!”

”JOS LABELE DE PE COPIII ROMÂNIEI”

Este mesajul lui George Simion.

AUR a organizat un miting de amploare, ca protest față de Legea PLX 145, miting la care au participat peste 20 000 români.

Cum au votat partidele parlamentare

ATENȚIE! Legea propusă de Gabriela Firea își propune ”să prevină separarea copilului de familie!” Parlamentarii actualei puteri nu numai că par a avea simțul umorului în vocabular, dar par chiar că iau în bășcălie poporul român.

Deci, adoptăm o lege care îi permite statului ”să separe copiii de familie”’ și spunem că această lege are rolul de ”a preveni separarea copiilor de familie!”

Motive pentru care statul român poate lua copiii din sânul familiei

– Părintele susținător este în șomaj

– Părintele susținător este plecat în străinătate

– Familia are adulți cu dizabilități

– Cel puțin unul dintre membrii familiei nu este înscris la medicul de familie

– Cel puțin un copil cu performanțe slabe la școală

– Cel puțin un copil care nu este vaccinat cu schema completă a programului național de imunizări


Vă așteptăm pe Facebook: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

Pe TIK TOK: @ziaronlinemediastiri.ro

Pe INSTAGRAM: MEDIASTIRI.RO

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts