Ziar Magazin Online

Arafat, autorul ”Genocidului Sanitar” din Pandemie, premiat cu ”Steaua României” în grad de Cavaler, de Klaus Iohannis!

MEDIASTIRI 06 12 2022 CONSPIRATIE

Raed Arafat,”Cavalerul Morții” al Pandemiei fost decorat cu ordinul “Steaua României” în grad de “Cavaler” de Klaus Iohannis

Mii de firme falimentate, mii de șomeri, frică, teroare, amenințări cu pierderea locului de munca dacă nu ne injectăm Serurile Experimentale, morții îngropați fără slujbă, în pielea goală, în saci negri de plastic, bolnavii terorizați în spitale, refuzul categoric de a le oferi bolnavilor de alte boli decât Covid, de Servicii Medicale, care erau dreptul lor, pentru care au plătit o viață întreagă.

Spitale întregi au fost închise, unele aproape goale, cu 20-30 de pacienți cu Covrig, stăteau bolnavii câte O ZI ÎNTREAGĂ la urgente și nu reușeau să intre la medic dacă nu declarau că au Carcalac, de asemenea, salvările nu veneau sau veneau la apeluri DUPĂ ORE DE AȘTEPTARE, au murit sute de români așteptând sa vină salvarea să-i ducă la spital!!!

Acesta este Genocidul provocat de Raed Arafat in Romania. Oare, pentru asta a fost premiat de Klaus Iohannis?

Unde este acum Covidul domnilor Arafat și Iohannis, ce s-a întâmplat cu el, lumea întreabă, este nedumerită, pentru ce ne-ați terorizat 2 ani!?

Ministrul Lucian Bode a fost cel care l-a propus pe Raed Arafat pentru această decorație. Cu această ocazie, șeful DSU i-a mulțumit.

“Am fost extrem de onorat şi emoţionat să primesc astăzi decoraţia ‘Steaua României’ în grad de ‘Cavaler’, o distincţie ce mi-a fost înmânată de Excelenţa Sa Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis”

„Pentru mine, aceasta decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.” 

„Totodată, vreau sa adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.

Acum, domnule Arahat, rămâne de văzut cu ce o să vă premieze poporul român. Să știți că românii nu au uitat că 98 % dintre bolnavii de cancer au murit în pandemie, că nu au mai primit medicamente și asistență medicală!


TEME. Raed Arafat a fost premiat de ziua României cu ”Steaua României” în grad de Cavaler, Iohanis l-a premiat pe Arafat cu Steaua României, pe întâi decembrie, Iohannis l-a premiat pe Raed Arafat cu ordinul ”Steaua României” în grad de Cavaler.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts