Ziar Magazin Online

APP partidul lui Dragnea ,,absoarbe” Partidul Reformator, împreună cu cele 35 de organizații și cateva mii de membri, sporindu-și considerabil puterea politică!

Inca o lovitura grea data de partidul lui Liviu Dragnea in mediul politic


Alianța Pentru Patrie

 ,,Alianța Pentru Patrie și Partidul Reformator au încheiat protocolul de fuziune prin absorbție. Valentin Păduroiu, președintele interimar al APP, Codrin Ștefănescu, Secretarul General interimar al APP și președintele Partidului Reformator, prof. dr. Eugen Marius Constantinescu au semnat acordul de fuziune. În baza protocolului agreat de cele două formațiuni politice, în structurile Alianței Pentru Patrie vor fi cooptate cele 35 de organizații județene ale Partidului Reformator. Protocolul de fuziune prin absorbție va fi ratificat la primul Congres al partidului.”

Alianța Pentru Patrie.

Valentin Păduroiu, președintele interimar al APP, Codrin Ștefănescu, Secretarul General interimar al APP și președintele Partidului Reformator, prof. dr. Eugen Marius Constantinescu au semnat acordul de fuziune

Partidul Reformator este condus de Eugen-Marius Constantinescu, un fost senator român în legislatura 20002004 ales în județul Buzău pe listele PRM.  Eugen-Marius Constantinescu a înregistrat 133 de luări de cuvânt în 99 de ședințe parlamentare și a fost membru în comisia pentru cultură, artă și mijloace de informare în masă.

Domnul Eugen Marius Constantinescu este un intelectual de marca din Judetul Buzau, arheolog si doctor in istoria Romaniei, director al Muzeului Judetean Buzau, presedintele comisiei de invatamant, cultura, sanatate, al Consiliului Judetean Buzau, secretar al comisiei de cultura si mass-media! 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts