Ziar Magazin Online

” APP – PARTIDUL LIDERULUI DRAGNEA ” denunță intenția guvernului de a institui inchiziția democratică!

12 MARTIE 2022

CENZURA INFORMATIILOR SI INSTAURAREA DICTATURII IN SECOLUL 21 !?


Partidul Alianța Pentru Patrie, condus de Liviu Dragnea si Codrin Ștefanescu, denunța o inițiativă dictatorială pe care actualul guvern al României vrea sa o transforme in Lege!

Alianța pentru Patrie (APP) denunță inițiativa Guvernului de a pune pumnul în gura presei. Departamentul Situațiilor de Urgență, împreună cu CNA și o serie de ONG-uri a propus un act normativ prin care orice investigație privind corupția din guvern și incapacitatea lui Klaus Iohannis de a conduce țara sunt considerate dușmănoase și pedepsite.

Orice asociere cu „tradițiile,” „spiritualitatea neamului,” “valorile tradiționale,” “homosexualii”, “LGBT,” “LGBTQ,” “LGBTQI,” “valori ortodoxe” vor fi cenzurate, iar promotorii acestora vor fi sancționați.

Oameni buni! Ne paște Inchiziția democratică! Pumnul în gura presei și anihilarea vocilor patrioților români sunt preludiul arderii pe rug a unei națiuni. 

Nu putem asista impasibili la instaurarea CENZURII democratice. Fără o presă liberă, profitorii războiului nu ar mai putea fi denunțați. 

Dacă propunerea devine normă, regimul colonial de la București va da liber la furat! Nimeni nu va mai putea investiga actele de crimă economică și financiară, corupția din guvern și achizițiile ilegale. 

Spiritualitatea neamului devine ținta armei de foc a neomarxiștilor. Puterea colonială abrogă orice drept fundamental al omului. Constituția României e călcată de bocancii Noii Ordini Mondiale. Opriți neleguierea!

Să nu uităm! “La început a fost Cuvântul. Și cuvântul era la Dumnezeu…”

Filialele APP din țară vor demara o nouă Inițiativă Cetățenească: STOP CENZURII!

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

 

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts