Ziar Magazin Online

Andrei Marga”Ucraina are frontiere nefirești, este un adevăr istoric, trebuie să cedeze teritorii Rusiei, României, Ungariei și Poloniei!”

MEDIASTIRI 22 09 2022 POLITICA

”Ucraina trebuie să cedeze teritorii României, Rusiei, Ungariei și Poloniei”. Declarație șoc a profesorului Andrei Marga, fost ministru și rector la ”Babeș-Bolyai” 

Scandalul a pornit după ce profesorul Andrei Marga, fost ministru și fost rector al Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, a avut curajul să spună adevărul despre frontierele Ucrainei, în cadrul unui eveniment desfășurat la Alba Iulia, unde și-a lansat cartea ”Soarta democrației” în cadrul Târgului de Carte ”Alba Transilvana”. Acesta a afirmat că că Ucraina se află în ”frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei și României.

Andrei Marga


”Doar la minți înguste rău funcționează penibila regulă: ori spui cum se spune, ori ești cu acela”

” Suntem într-o situație absolut specială și o supun cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze teritorii Ungariei – Transcarpatia, Poloniei – Galiția, României – Bucovina și Rusiei – Donbasul și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări. Ne cramponăm, va fi conflict. Să fim foarte limpezi, cât timp nu se rezolvă printr-o discuție și cu America și cu Rusia, Germania, Ucraina și cu China și nu se va ajunge la un acord, nu va fi liniște în Europa. Nefiind liniște, democrația va suferi”, a spus Andrei Marga

”România nu are ce căuta în acest război”

Andrei Marga a mai spus că ”România nu are ce căuta în acest război”, susținând că țara noastră ”are toate resursele să nu sufere de criza energetică”.

Acolo sunt oameni foarte bogați care pleacă cu banii din țară. Acolo mai e mult până la democrație, acolo la ora actuală partidele sunt interzise, televiziunile sunt sub controlul uneia dintre ele. O țară din care marea parte a oamenilor pleacă cu bani, cu tot, n-are cum să fie nici democrație, nici dezvoltată”, a mai precizat fostul rector.


Deputații români care i-au luat apărarea lui Andrei Marga

Sunt și oficiali care il susțin pe fostului ministru. Unul dintre ei este deputatul recent dat afară din PSD. Într-un comentariu pe Facebook, Dumitru Coarnă susține că „profesorul Marga are dreptate!” Adevărul istoric este de partea noastră, este de partea domnului Marga!”. În favoarea lui Marga s-a poziționat și deputatul PSD Daniel Ghiță, care a distribuit pe Facebook un mesaj de susținere pentru fostului ministru.

Daniel Ghiță a criticat de mai multe ori în ultimele luni susținerea arătată de România pentru Ucraina.

Zelinski, nu aveti ce sa ne declaraţi în Parlamentul României! Poporul român trăiește în sărăcie și cu teama zilei de mâine. Pentru mine are prioritate. Luam de la gura seniorilor să cumpărăm arme, când se putea evita acest război, inutil”, a scris Ghiţă

Dumitru Coarnă și Daniel Ghiță, deputații care i-au luat apărarea lui Andrei Marga

Indicii. Andrei Marga afirmă că Ucraina are granițe nefirești, Andrei Marga afirmă că Ucraina trebuie să cedeze teritorii României, Rusiei, Poloniei și Ungariei, Andrei Marga are curaj să spună public adevărul despre granițele nefirești ale Ucrainei.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts