Ziar Magazin Online

Alexandr Dughin-”Rusia respinge categoric Globalismul, războiul nu este cu Ucraina, este contra Neonazismului planetar!”

MEDIASTIRI 01 11 2022 CONSPIRATIE

ALEXANDR DUGHIN, cel mai mare filozof rus, despre războiul din Ucraina:”… Acesta nu este un război cu Ucraina, este o confruntare cu globalismul ca fenomen planetar!”

Imediat după ce filozoful rus a început să atace dur și să spună adevărul despre Neonazism și războiul din Ucraina, fiica lui în vârstă de 30 de ani a fost ucisă într-un atentat la Moscova. Mașina-capcană l-ar fi vizat de fapt, pe Dughin.

Daria, fiica lui Dughin, a fost ucisă într-un atentat la Moscova

”Este o confruntare pe toate planurile, geopolitic și ideologic. Rusia respinge totul în globalism, unipolaritatea, atlantismul, liberalismul, anti-tradiția, Marea Resetare, Este clar că toți liderii europeni fac parte din elita liberală atlantistă, iar noi suntem în război cu exact acest lucru.

De aici și reacția lor legitimă. Rusia este acum exclusă din rețelele globaliste. Nu mai are de ales, fie își construiește propria lume, fie dispare. Rusia a stabilit o cale pentru a-și construi lumea sa, civilizația sa. Și acum primul pas a fost făcut. Dar suveran în fața globalismului nu poate fi decât un spațiu mare, un continent-stat, o civilizație-stat.

”Rusia creează o tabără de rezistență globală”

Nici o țară nu poate rezista mult timp unei deconectări complete.  Victoria sa ar fi o victorie pentru toate forțele alternative, atât de stânga, cât și de dreapta, și pentru toate popoarele. Începem, ca întotdeauna, cele mai dificile și periculoase procese. Dar când câștigăm, toată lumea are de câștigat. Așa ar trebui să fie.

”Popoarele din Europa, ar trebui să ne urmeze exemplul, să răstoarne junta globalistă antinațională”

Creăm condițiile pentru o adevărată multipolaritate. Iar cei care sunt gata să ne ucidă acum vor fi primii care vor profita mâine de întreprinderea noastră. Aproape întotdeauna scriu lucruri care se adeveresc. Și acest lucru se va adeveri. Ce înseamnă ruperea cu Occidentul pentru Rusia? Este vorba de mântuire.

”Occidentul modern, în care triumfă Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates și Zuckerberg, este cel mai dezgustător lucru din istoria lumii”

Nu mai este nici Occidentul culturii mediteraneene greco-romane, nici Evul Mediu creștin, nici secolul XX violent și contradictoriu. Este un cimitir al deșeurilor toxice ale civilizației, este anti-civilizație. Și cu cât Rusia se detașează mai repede și mai complet de ea, cu atât mai repede se întoarce la rădăcinile sale, adică la rădăcinile comune ale adevăratului Occident.

”Occidentul modern a tăiat rădacinile adevaratului Occident, și ele au rămas în Rusia”

Abia acum Eurasia își ridică capul. Abia acum liberalismul din Rusia pierde terenul de sub picioare. Rusia nu este Europa de Vest. Rusia i-a urmat pe greci, Bizanțul și creștinismul răsăritean. Și continuă să urmeze această cale. Da, cu zigzaguri și ocolișuri. Uneori pe alei fără ieșire. Dar este în mișcare. Este tocmai acea „revoltă împotriva lumii moderne”. Nu ai învățat? Iar Europa trebuie să se despartă de Occident și chiar și Statele Unite trebuie să-i urmeze pe cei care resping globalismul. Și atunci toată lumea va înțelege semnificația războiului modern din Ucraina.

”Rusia s-a ridicat pentru a apăra valorile Tradiției împotriva lumii moderne”

Mulți oameni din Ucraina au înțeles acest lucru. Dar teribila propagandă liberală-nazistă furibundă nu a lăsat nicio piatră neîntoarsă în mintea ucrainenilor. Ucrainienii iși vor veni în fire și vor lupta alături de noi pentru împărăția luminii, pentru tradiție și pentru o adevărată identitate creștină europeană. Ucrainenii sunt frații noștri. Au fost, sunt și vor fi. Ruptura cu Occidentul nu este o ruptură cu Europa. Este o ruptură cu moartea, degenerarea și sinuciderea. Popoarele europene ar trebui să construiască o casă europeană adevărată, un palat european, o catedrală europeană.”

Ultima coridă Ați văzut vreodată o coridă? E distracția aceea ciudată a ibericilor… în care un om ucide un taur în arenă și toată lumea bate din palme. Nu am înțeles niciodată de ce uciderea unui animal este distractivă… și nici nu vreau să înțeleg – Alexandr Dugin  


Trimiteri. Rusia respinge categoric Neomarxismul, Rusia luptă contra extinderii Globalismului, Rusia creează conditiile întoarcerii țărilor din Europa către rădăcina adevaratului Occident Crestin, Vladimir Putin luptă pentru păstrarea valorilor tradiționale, morale și spirituale ale adevăratului Occident.

Vă așteptăm și pe cele 2 grupuri de Facebook ale ziarului: 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Publicație Online de Știri

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts