Ziar Magazin Online

” Act oficial de inalta tradare nationala ! ” Iohanis scoate tricolorul de pe masinile Politiei Romane si le colanteza cu culorile PNL

Asa au aratat toate masinile de politie care au fost colantate dupa scurt timp dupa ce Guvernul lui Iohanis a venit la guvernarea Romaniei. Nu sunt foarte sigur dar din cate imi amintesc, la inceput nici macar acel mic tricoloras de deasupra rotii nu era.

In mod paradoxal, pe ultimile masini colantate putin mai recent, a aparut iar tricolorul mai vizibil, pentru ca romanii s-au sesizat la vremea respectiva dar, ne intrebam, daca a inceput sa se puna iar tricolorul, MAI SUNT VIZIBILE MASINILE DE POLITIE????

Ei, uite ca tot vizibile sunt! Oricum ar fi, aceasta fapta nu poate ramane fara consecinte penale pentru toti cei implicati in savarsirea ei.

Aceasta este vechiul colant de pe masinile de politie, se vede clar tricolorul Romaniei, si pe usi si pe capota din fata

Acesta este noul colant de pe masinile de politie

Observati cele doua culori ale PNL prezente pe masinile politiei, galben si albastru!

Tricolorul a fost scos si s-a aplicat in bașcălie un tricolor cat un chibrit deasupra rotii fata a masinii. Motivul ” oficial ” al acestui ACT DE INALTA TRADARE NATIONALA este ca, vezi doamne, masinile sunt mai vizibile. Deci, daca, pe capota masinii si in lateral era si culoarea ROSU, formand un tricolor pe toata lungimea lateralului masinii sau pe toata latimea capotei din fata, ” masinile de politie nu mai erau vizibile ! ‘

Serios? Va veni momentul cand Iohanis, Guvernul lui impreuna cu Ministrul MAI si Inspectorul General al Politiei Romanie vor trebui sa dea explicatii in fata justitiei din Romania pentru aceasta fapta de o gravitate fara precedent!

Va mai amintiti de faptul ca vara trecuta Drapelul Romaniei a fost dat jos de pe Palatul Victoria chiar inainte de Ziua Nationala ???

Cine conduce aceasta tara si in interesul cui?

Stiti care este momentul in care se considera ca o tara a capitulat in fata inamicului care a atacat-o? In momentul in care Drapelul acelei tari este dat jos, este capturat de inamic! Drapelul este simbolul identitatii unui neam, cine a facut armata isi aminteste importanta capitala a apararii Drapelului aflat in acea unitate militara!

P.S. Modelul colantului pentru masinile de politie este copiat dupa MODELUL GERMAN?? Adica scoaterea drapelului semnifica CAPITULAREA ROMANIEI IN FATA GERMANIEI? Ah, Iohanis este cumva neamt si gestul de a scoate Drapelul de pe masinile MAI si de pe Palatul Victoria semnifica cumva ca Iohanis si Germania lui au ocupat Romania?

Aceste lucruri nu vor ramane asa!!!

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts