Ziar Magazin Online

83 % dintre ruși și 9 țari il susțin pe Vladimir Putin! In Serbia și Ungaria alegerile au fost caștigate de doua partide pro Rusia!

Ce se intampla de fapt si nu intelegem noi?!


DIASPORA – 09 APRILIE 2022

Informația este corectă, 83 % dintre ruși il susțin pe Vladimir Putin. In același timp, mai multe țari, nu putem spune un numar chiar exact, sustin Rusia în acest conflict interesant! De ce oare?

Scuze, am uitat sa precizez ca procentul celor care il sustin pe Vladimir Putin este in crestere. Cecenia, Osetia de Sud, Abhazia, China, Belarus, Siria, Venezuela, Myanmar ( Birmania ), Coreea de Nord! 

In afara de aceste tari care, intr-un fel sau altul si-au exprimat public sustinerea fata de Rusia si Vladimir Putin, In Ungaria si Serbia, alegerile din data de 7 aprilie au fost castigate fara drept de apel, cu peste 53 % de doua partide pro Rusia.

China a acuzat joi, Statele Unite, fără a le numi, că au alimentat criza din Ucraina prin extinderea NATO cu o ”mentalitate de Război Rece”. Este pentru prima oară când China se implică în tensiunile Rusia-Occident,

Coreea de Nord a acuzat Washingtonul și aliații săi că „ignoră cererile rezonabile și legitime ale Rusiei” pentru garantarea asigurărilor de securitate susținute legal. 

Viktor Orban răspunde cererilor preşedintelui Zelenski: ”Nu corespund intereselor Ungariei!”

Poate cea mai mare surpriza a momentului este Mariane Le Pen, care, dupa ce declara public sustinerea pentru Rusia, se constata o crestere vertiginoasa in sondaje, unele chiar dandu-i prima sansa la alegerile prezidentiale din 10 aprilie, din Franta. 

Am si eu o intrebare……..de ce mass media din Romania nu ne prezinta informatia potrivit careia, 

Din septembrie 2023, toate şcolile cu predare în limba română din Ucraina vor fi obligate să treacă la studierea tuturor disciplinelor de învăţământ în limba ucraineană, în afară de limba şi literatura română

Acum, care este misterul pentru care tari ca Ungaria refuza sa intervina in conflictul din Ucraina iar noi romanii, desi Zelenski nu recunoaste minoritatea si limba romana din Ucraina, il preaslavim cu o pasiune, pur si simplu irationala si de neinteles?!?!?!

 

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul

https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts