Ziar Magazin Online

23 de filiale APP s-au dezis de Ștefănescu și și-au dat demisia, declarându-și public susținerea față de Liviu Dragnea

MEDIASTIRI 01 09 2022 POLITICA

În urma ședinței de ieri, 20 dintre președinții de organizații și-au dat demisia. Din cele 30 de filiale pe care le avea APP, Codrin a mai rămas cu 10!

O serie de simpatizanți ai APP se pare că au avut ieri o întâlnire cât se poate de discretă în Argeș cu Liviu Dragnea. Nemulțumiții din APP spun, pe bună dreptate, că partidul fără susținerea acestuia nu are niciun viitor.

Liviu Dragnea, liderul incontestabil al Alianței Pentru Patrie

”Alianța Pentru Patrie nu are nici un viitor fără Liviu Dragnea”

Și este evident că APP nu va avea nici un viitor fără Liviu Dragnea, deoarece acest partid a fost construit pe imaginea și pe garanția că acest partid va continua viziunea suveranistă implementată în România de către fostul președinte PSD.

Doua dintre organizațiile demisionare erau cele mai active, respectiv Bucuresti sector 5 si Bihor, deci Codrin a rămas cam cu nimic. Surse  spun că, din cele 10 filiale rămase momentan alături de Ștefănescu, vor mai pleca câteva destul de curând catre Liviu Dragnea.

Să vă dau și o informație ”un pic secretă,” rețeaua online de Pagini Oficiale de Facebook ale APP este controlată de Eduard Debelka. Dacă într-adevăr Lilla Debelka-APP BIhor s-a dezis de Ștefănescu, APP poate pierde întreaga rețea online, toate Paginile Oficiale APP! Altfel spus, APP nu va mai exista online, nu că acum ar avea o activitate foarte bună, dar măcar există.

Liviu Dragnea este hotărât să iși ducă lupta până la capăt și cu siguranță se vor găsi oameni care să il urmeze

Mai jos este comunicatul APP Argeș care include numele a jumătate dintre liderii de filiale din țară care au confirmat deja că vor alege Dragnea si nu Codrin!

Indicii. Deja 23 de filiale l-au renegat pe Codrin Ștefănescu și și-au dat demisia din APP, majoritatea filialelor APP și-au dat demisia și au declarat public susținere față de Liviu Dragnea, filialele și membrii APP s-au dezis de câinele Ștefănescu și merg mai departe cu Liviu Dragnea.

HTTP://FACEBOOK, MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online 

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts