Ziar Magazin Online

In timp ce mii de români au nevoie de ajutor, în timp ce în România se instaureaza sărăcia, Emil Boc se joaca dupa bunul plac cu banii clujenilor!

POLITICA – 07 APRILIE 2022

In era digitalizării, administrația clujeană cheltuie nejustificat banii publici pe hârtie, Fiscul din Cluj-Napoca, sub conducerea Primarului Boc, a trimis tuturor cetațenilor orașului notificari scrise pentru plata anuală a impozitului

Pe cladirI, teren, masini, insemnand cateva sute de mii de notificari, in conditiile in care toti cetatenii Clujului isi pot accesa si plati impozitele pe platforme online, una dintre acestea fiind chiar site-ul primariei. In primul rand, administratia locala a irosit sute de mii de lei din banii contribuabililor pentru toate aceste notificari, ajunse la cetateni oricum cu intarziere mare, desi cu aceeasi suma de bani ar fi putut sa faca ceva folositor pentru oras, pentru o viata mai usoara a locuitorilor Clujului care sunt sufocati de preturile exorbitante la utilitati.

Dar de ce sa iti ajuti concetatenii cu niste subventii la gaz si curent cand poti sa ii imbogatesti si mai mult pe smecherii liberali care oricum s-au imbogatit enorm in ultimii ani pe „spatele” cetatenilor cinstiti si corecti? O alta problema mare pe care o ridica aceasta intamplare este lipsa de transparenta din cadrul Primariei Cluj-Napoca care se lauda mereu cu cat de „smart” este si cu cat de „smart” e Clujul, cand, de fapt, e smart doar pe hartie, pentru ca in realitatea jocurile corupte se fac in spatele usilor inchise de catre conducerea orasului, mafia imobiliara locala si clienta PNL-ista, iar apoi toate aceste afaceri sunt prezentate frumos publicului sub perdeaua de fum „cat de smart e Cluj-Napoca”.

O intrebare foarte buna si care, evident, va ramane fara un raspuns din partea Primarului liberal Boc: tovarase Boc, cand i-ati privit in ochi ultima data pe clujenii corecti care abia fac fata facturilor lunare si care nu mai reusesc de luni bune sa isi puna deoparte macar 1 leu? Sau pe oamenii de afaceri mai mici, IMM-urile, la care le spuneti ce oras smart ati creat si care nu au nicio sansa sa construiasca o cladire pentru ca orasul e monopolizat de o mafie imobiliara nemiloasa? Cam asa stie Administratia Cluj-Napoca sa fie „smart”, sa fie transparenta, sa fie corecta. Oare unde sunt acum toate acele ONG-uri din celebra „societate civila” sorosista, care toata ziua lupta pentru statul de drept, pentru anti coruptie? Probabil ca atunci cand e vorba de unii de-ai lor, primesc ordin sa stea cuminti si sa nu deranjeze.

Oare, căderea pe scari în studioul TV a fost o premoniție metaforică a căderii politice a lui Emil Boc, prim – ministru din perioada de tristă amintire în care securistul Băsescu – Petrov a distrus România?

Glumesc, bineinteles! Dar, io stiu, oare, blestemele a zeci de mii de romani condamnati la saracie de guvernele Boc 1, Boc 2, Boc ….!!!, prin taierea salariilor si pensiilor, inchiderea spitalelor,……..or ramane fara ecou?

No, hai să ne auzim cu bine, da’ chiar tovarășe Boc, de prietena dumitale se mai aude ceva? Cica chiar azi ar fi bagat o calatorie……

Nu stiu de ce am senzatia ca justitia a cam pus ochișorii pe ” cuibușorul ” de nebunii din guvernarea dezastruoasa a celor 10 ani sub conducerea acestor oameni lipsiti de orice urma de constiinta, care au ruinat la propriu Romania!

PENTRU APRECIERI, DISTRIBUIRI, COMENTARII SI SUGESTII, VA ASTEPTAM PE GRUPUL NOSTRU DE FACEBOOK MEDIASTIRI.RO – Ziar Magazin Online

Aveti aici linkul  https://www.facebook.com/groups/2906970389546178

spot_imgspot_img

Don't Miss

Latest Posts